Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (16)

plakát

Prezident Blaník (2018) 

Toník v akci a teď ještě zběsilejší. Nečekal jsem, že ze seriálu, který trvá 10 minut a reaguje na aktuální politické dění formou lobisty Tondy má koule, aby natočili celovečerní film. A hele, ono se to povedlo a to dost dobře. Narážek spousty, krásných bot Tondy ne tak moc. Příběh se mění asi jako názory Miloše během kampaně a část s Havlem jsem zrovna nepobral, ale jinak to byla paráda. Určitě nelituji, že jsem podpořil tuhle kampaň a získal tak lístky na předpremiéru. 97%

plakát

Děda je lotr (2016) 

Komedie mně poslední dobou tolik nebavili, ale přišla na mě nostalgie a zopakoval jsem si dirty komedie na které jsem se díval jako malý capart a krom toho že jsem chápal narážky, tak jsem se smál jak hovado. Zde jsem na nostalgii nevzpomínal, pouze jsem si nemohl lehce zvyknout na jiného otce, naštestí to nehrálo roli. Film obsahoval tolik skvělých narážek, včetně si dělání prdele z NSA a sledování teroristů atd. Opravdu nechápu všechny "politicky korektní" lidi zde v komentářích. Kde vymizel ten Český černý humor? Díky bohu že tenhle film se fakt nebojí a jde do toho ve velkém. Za mě 98% a chci víc podobných! De Niro byl skvělý.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Byl jsem velmi skeptický, ale zpracování, náboženské narážky a super prostředí mě opravdu překvapilo. Tvůrcům se povedlo udělat atraktivní pohádku jak pro malé tak i pro starší, což se málo kdy povede a vidím, že poslední dobou Český film si vede lépe a lépe. Na pohádky nekoukám, jedničku jsem neviděl.

plakát

Jídlo, s.r.o. (2014) (pořad) 

Skvělý pořad, který nakopává Tunovy prdel a vysvětluje, že bez "éček" to nejde. Šlo by to, ale nikdo by to nekoupil. Tuna z Adostu se snaží o utopii, kde vše bude bez éček a vše vydrží měsíce a bude vypadat krásně. Nejlepší díl byl s P. Sokolem o konzervách pro kočky a psy. Už se nemůžu dočkat září a nových dílů.

plakát

One Man Show (2008) (pořad) 

1. generaci jsem moc nevyhledával, občas jsem se koukl. 3* 2. BUM AKCE. Kazmič dokázal neuvěřitelný věci, perfektní střih, zpracování a hlavně nápady. Ok, ne vše musí být nutně pravda, ale who f*cking cares? Je to show a já se královsky bavím.

plakát

Slavní neznámí (2014) (pořad) 

Nebojím se říct, že je to nejvíce inspirativní a motivační pořad, který jsem kdy viděl. Úžasní lidé, úžasně zpracované, úžasné příběhy. U pár lidí jsem málem brečel, ale skoro u všech jsem byl štasný za jejich úspěch. Díky Zuno a týme Stream za tenhle úžasný pořad!

plakát

Prostředníci (2009) 

Jako začínající podnikatel v oblasti prostředníka mě dostal tenhle film. Chíli jsem měl chuť s tím seknout, bál jsem se skončit jako on. Nakonec se vše vyjasnilo a já to musel zapít. Možná jsem ten film až moc prožíval, ale dost na mě zapůsobil. Skvělý příběh, prostě *****

plakát

Zasažen bleskem (2012) 

Film, díky kterému jsem pochopil že si mám užít života jak jen můžu, kdo ví, třeba chípnu zítra, tak proto si ho chci užít. Kluka chápu, vlastně jsem měl podobné děctví, horší známky za dohadování s učitelema, kdo má pravdu, říkaní svých názoru nahlas, za což jsem byl nenáviděn a dnes je to naopak začínám žít a vedu super firmu. Sice s pár chyb tam je, ale nostalgie z děctví má za 1* a zbytek za 4*

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Ovce, která se mění aby líbila někomu k tomu bez sebevědomí. Hlavní hrdina mi vadil a zápletka nic moc, ale vizuální a zvuková stránka je na skvělé úrovni a pro mě jako přivydělávajícího kameramana a VFX umělce krásný zážitek a také to nastartovalo mojí choutku zaletět na dovolenou do Islandu.

plakát

5 proti 5 (2007) (pořad) 

Soutěž blbost, ale moderáto je skvělý .