Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (24)

plakát

Špindl 2 (2019) odpad!

Pokud byl celý film myšlen jako výukový materiál pro budoucí umělce ve smyslu :nejhorší režie,nejhorší scénář či takhle opravdu herci hrát nemají,tak se to dokonale povedlo a dal bych místo odpadu pět hvězd. Ovšem tak to není,to je jen moje zbožné přání. Film snad ani nemá cenu komentovat,spíš mě dost udivuje ta neskutečná drzost jeho autorů, kdy jejich soudnost je někde v záporných hodnotách a to co si myslí o inteligenci diváka je o přes držku.Tak jen doufám,že tento paskvil byl dostatečně prodělečný a to tak,aby si scénáristu a režiséra už nikdy nikdo nenajal.

plakát

Zelená kniha (2018) 

Bez problémů jsem flákl pět hvězd a to z jednoho prostého důvodu.Normálně se mi to líbilo.Sice by se asi dalo trochu pokrátit pár nezáživných pasáží,ale to se dá přežít.Zas tak moc jich není a spíš bych to bral jako úlitbu filmovému průmyslu.Mimochodem,trochu mi to iniciuje myšlenky na věčné blekotání o rasismu v dnešku ve srovnání s Amerikou před opravdu jen pár desítkami let.Jinak se dá říct,že film je v kvalitním dílenském zpracování.Není tu nic co by divák nemohl předvídat,žádné nepředvídatelné vývoje ani ve finále.Nic to však neubírá na kvalitě zpracování,hereckých výkonech a celkovém dojmu. Jen na závěr,Viggo fakt už není Aragorn.

plakát

Když draka bolí hlava (2018) odpad!

Ono se to snad ani nedá komentovat. Mistr Rapoš je asi hodně moc véééliký rejža,když si usmyslel natočit pohádku tak nějak nově,po svazácku. Tady jsme ale v Česku a Slovensku. Hlavně v Česku je tradiční pohádka národem milována a každé její prznění se trestá.Tvrdě a nekompromisně.Ale nechci být úplně negativní,osobně jsem dal jen cca 20 minut,tak nevím,třeba to pak už bylo lepší.Každopádně,ti co to dokoukali do konce, zasluhují mou hlubokou úctu.

plakát

Versailles (2015) (seriál) 

Není to až tak podle očekávání,trochu víc akce by asi neškodilo, ale intriky,pletichy a jedy, taky nejsou úplně k zahození.Takže,určitě dokoukám i třetí řadu.

plakát

Black Panther (2018) 

Dvě hvězdy za výpravu a tím končím.Je to koukatelný,ale.Afričani v tradičních kostýmech, co už po staletí vyvíjejí supermoderní technologie mi prostě nesedí.Černoch s kopím, co skáče z ufounskýho letadla co sám vyrobil je superblábol.Marvelovská posranost z dnešního multikulti nablblýho světa je v celém filmu tak očividná,že se z toho chce blejt.Ono "méně je někdy více" zas tak blbý pořekadlo není.Klasický fantasy film,jen zcela obsazený černochy.Příště by mohli natočit nějaký životopisný film. Třeba o Mugabe Einsteinovi.Ne,tohle fakt nedávám.Po vlně genderových filmů o holkách hrdinkách co se svými padesáti kg vymlátí hospodu jako prd, přichází rasistická vlna černých filmů.Ještě že mám kupu práce na zahradě,beztak nebude na co koukat....

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Tak asi jen pro nostalgii z předchozích Thorovek 3 hvězdy ale dalo to práci tam kliknout. Sice se to tu chválou jen hemží,ale pro mě to byla jen zpatlanina s neskutečně magorským závěrem. Tyhle finále,kdy nebýt Zeměgule tak všichni Emzáci pochcípají a konečně v tom vesmíru budeme sami,tak ty mě vždycky dostanou.Jen mi tam chybělo asi tak dvěstě amíků co jásají,tleskají a se slzou v oku se vřele objímají aby bylo evidentní,že bez nich by to teda nešlo.Amen.

plakát

Boj s obry (2017) 

Asi proto,že nejsem zatížený žádnou předlohou,tak dávám 4 hvězdy.Pro mě to byl velmi dobře zpracovaný náhled do zmatené dětské makovice. A že ta kebule podává opravdu pěkný herecký výkon,tak to mi k tomuto filmu bohatě stačí.

plakát

Dámská jízda (2017) odpad!

Dlouho jsem se nekoukl na žádnou komedii. Dámská jízda mě znechutila komedie nejméně na měsíc dopředu.Já to snad ani nechci komentovat.Fakt.Nechci.....

plakát

Teorie tygra (2016) 

V klidu a pohodě pět hvězd. Nadsázka tak akorát,Bartoška mě prostě bavil a to co mi naservírovaly ty tři fůrie,Janžurová,Balzerová a Vilhelmová, tak to opravdu nemělo chybu.Nenudil jsem se,nepřetáčel a měl jen jedno kafe na začátku.Co chtít víc?

plakát

Velká čínská zeď (2016) 

Prachy,digitál a jedna hvězda. Sice dobrá kombinace ale jen pokud se ten potenciál využije. A když ne, tak z toho vznikne takováhle nemastná a neslaná šlichta, do který se nacpalo "co dům dal" a vzniklo z toho jakési "nic moc". Je ovšem fakt, že to není až tak hrozný aby se na to nedalo kouknout. Jednou.