Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (123)

plakát

American Honey (2016) 

Zajímavá road movie zaměřená na vztahy a reakce rozdílných postav na různých místech a situacích. Scénář a příběh o ničem, zato herci všichni fantazie. Líbila se mi třeba nejistota co bude na grilovačce  se třemi texasany a dopadlo to brilantně. Režie i kamera super. U mě 75%.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

První TopGun mě moc nebral, ani Tom Cruise, mladej malej frajírek, ikdyž ty záběry už a hlavně tenkrát byly neuvěřitelný. S tím jsem šel i do kina; remake s šedesátníkem..., ale ty jeho Mission impossible 3+ celkem žeru ... Byl to po dlouhý době zážitek, trochu pohádka, ale velkolepý, vyvážený, retro, zvuk,... a ty záběry... 90%

plakát

Hostitel (2013) 

Scifi je pohádka z budoucnosti, takže jako pohádka u mě dobrý, možná by to šlo vylepšit na kvantové úrovni někde v mozku a ubrat na třeba zbytečném výletě za nákupem a rychlou jízdou,... zajímavý film 70%

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) odpad!

První polovinu jsem čekal jak se to rozvine... druhá polovina absolutní parodie na Spidermana, nechutný 151cm hrdina a celý ty dvojkový , spíš trojkový herci. Fujtajbl.

plakát

Stroj času (2002) 

Myslím že jedinečný film ve vizualizaci časoprostoru, ten děj asi není převrat, ale to ani návraty do budoucnosti, tady je to fakt dobře udělaný. 80%

plakát

Tenkrát na Západě (1968) 

Viděl jsem to asi potřetí, ale nic osobního. Velkolepý záběry, hlavně detajlu, pot, sex,..., chápu že tenkrát to muselo valit, ale zase nic extra. Pro mě to není přes 7 statečných. 80%

plakát

Odstřelovač (2007) 

Pokud je v názvu ¨Odstřelovač¨, čekám film z toho prostředí, nebo líp, z prostředí kde se pohybujeme my, normální lidi. Zhruba. Dalo by se asi vytvořit dílo na základě hlubokých myšlenek a těžkých záběrů s hudbou ve stylu Morricone, kde kat přemýšlí nad hodnotou života. Ne, je to ¨Ze života odstřelovače¨ a pro milovníky zbraní OK.

plakát

Divoké historky (2014) 

Když beru hodnocení, do jaké míry vás film unese a jak se cítíte, je to tragédie. Teď jsem to zkusil ještě jednou... Je pravda že je to asi jakoby reál z toho místního časoprostoru, takže dobrý tak pro důchodce, kterej se tam nebo do žádný tý situace nikdy nedostane. Bída.

plakát

Duna (2021) 

Fantastický zvuk a hudba, efekty i herecké výkony. Dlouho jsem v kině neviděl tak masívní zpracování, jen ten děj je k tomu slabý a pomatený. Nepochopil jsem proč je tam vlastně vůbec poslali, potom se mladej rozhodne že tam zůstane,... Někdy je to hodně natáhlý a někde mi chybí souvislosti. Jinak velkolepý, tak trochu Vodní svět na poušti, jdete z kina a cítíte písek mezi zuby. Zatím 80%. Viděl jsem to znova a vlastně jen kvuli tomu jestli pochopim děj.... myslím že podle normálního smýšlení je to trochu mimo, což určitě není záměr ale spíš nevynucená chyba, efekty, hudba jsou super, ale snižuju na 70% a myslím že už to neuvidím.

plakát

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021) 

Mám delší dobu problém s CZfilmy, dokola tejný herci, štáby, kamery, hřebeyk, trojan,... tenhle byl konečně posun, není to super film, ale pěkný film bez těch profláklejch hérců. U mě 70%.