Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (110)

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Ať moc nespoileruju ve filmu se staly dva zázraky a ten třetí je novy Top Gun 👏 vážení za mě vážně pecka zajděte😉

plakát

Venom 2: Carnage přichází (2021) 

Za mě a pro mě Venom 2 překvapení jako blázen maximální spokojenost. Jednička byla chvílema hodně zdlouhavá a snad možná nezajímavá, ale dvojka jo prostě jízda od začátku do konce a ten humor ty dialogy Edy vs Venom no nádhera. Komu se líbila jednička tak bude dvojkou doufám spokojenější stejně jako já.

plakát

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019) 

Huráááá a brmbrm nééé teď trochu vážně i když to moc nejde :) ale vážně jsem dvě třetiny filmu myslel že tomu dám 5 hvězd ne kecám váhal jsem mezi 4 a 5 ale první hvězdu to ztratilo za transformers motorku, a nebojte ano vím že koukám na pohádku tisíci a jedné noci a čekám vše ale tohle ne :). Takže to jsme na čtyřech a pak proč ta další tak ta je za část film kdy jsme se vrátili domů.... Po to co jsem viděl trailer jsem si říkal wtf co to kua je proč ten superman to nám chtěj naservírovat nové hrdiny pro Avengers? No tak úplně to není tyhle hrdiny už známe ;) ne teď trochu vážně............ jo to by stačilo tohle úplně vážně nejde říkal sem si mě se to fakt líbí chvíli sem se zasekl jestli to náhodou není tím vínem co jsem si v kině vychutnával ale neee nebojte nebylo to tím. Berme to tak za první dvě třetiny máme 5 hvězd a pak faul přechod do oslabení na poslední třetinu a ejhle 1 hvězda proto to hodnocení. Autíčková akce no je to spin-off nebo jak se to sprosté slovo týče takže super. Jen ten poslední brmbrm kýč z rodné domoviny to ne to bylo čistokrevné FaF poslední doby já bych chtěl něco trochu obyčejnějšího neco jako 1,2,3 nj ale to bych toho chtěl moc :) ale tyhle řádky nejsou o tom co bych chtěl ale o tom co jsem dostal. No fighty na přez držku vážně se v tom někdo orientoval? Já ne a chvíle sem si myslel jestli jsem taky jednu nedostal dlouho jsem neviděl nic tak nepřehledného ale tomu teď říká půjdem z dobou nase*em jim toho do pár záběrů tolik že stejně nebudou vědět a budou spkojený no až na to budou spokojený se jim to povedlo. Tenhle film zachraňují hlavní postavy a první dvě třetiny když by to nemělo tak tu máme odpad :D ale určitě doporučuju a ani ne fandům FaF ale všem kdo chtějí vypnout a zasmát se tahle komedie za to určitě stojí;)

plakát

(Ne)obyčejný kluk (2017) 

Za mě jednoznačně skvělej filmek, pro ty kteří tohle prostě můžou. Čas od času je fajn vidět alespoň fikci toho že ne všechno je na ho*no a lidi umí být i hodní. Ne všichni a vesměs tohle o tom prostě je. V dnešní době plné předsudků, zloby, závisti a odsouzení... Být jinej trpět nějakou poruchou nemocí, je ve společnosti dosti odsuzující, děti nemají rozumu ale bohužel se tak chovají někdy i dospělí. Nicméně se dá u tohohle filmu solidně zamyslet. A tak to prostě je za mě potlesk a skoro pět hvězd.;)

plakát

Silnější (2017) 

Možná není úplně vhodné napsat wau, ale něco tahle silného jsem nečekal. Absolutně jsem nevěděl jaký a o čem je tenhle film. Ale po tom co jsem dokoukal tak přemýšlím co vlastně napsat. Jake předvedl a dodal filmu asi to co jsem nepobral ve slídilovi... Takže jen zopakuji to jedno slovo WAU. A po utření slz a zhodnocení toho že dokud se člověku nepo.... zdraví, což každý zná nebo ví jen si to začne uvědomovat bohužel až když to přijde. Tak si vlastně jen říkám proč. Všichni co mají rádi dost emotivní a silný příběhy myslím, že si tu přijdou na své! Za mě vážně pět hvězd a ano tenhle film je jedno ohromné překvapení.

plakát

Dunkerk (2017) 

Nevím jak to napsat, stále sem slyšel hele co Dunkerque super viď je to fakt pecka tak co na to říkáš? A já jen hele nevím a po tom co jsem to poslouchal na každém rohu sem si řekl, tak na to mrkni sakra. Vynechám všechno o kolo a nebudu psát bláblá. Ale po tom co se objevily titulky jsem si řekl "tvl proč?" Já jako vážně nevím jednu hvězdu to má za Hardyho kterýho jsem poznal až po sundání masky na konci filmu :). Chtěl bych napsat závidím všem kteří jsou z filmu nadšeni, ale nenapíšu to, přeju vám to nadšení já se budu prostě rozplývat u jiného bijáku. Lidem smýšlejícím podobně jako já film určitě nedoporučuji, ale jelikož těch moc není tak pro všechny ostatní jen směle do toho ;)

plakát

Miluji tě modře (2017) 

Vůbec nevím co jsem od toho měl čekat, ale tak nějak sem dostal vše co jsem potřeboval i když jsem vlastně ani nečekal že něco dostanu. Za mě parádní česká jiná podívaná pro odreagování a na to že jsem chlap, muž věkově na hranici 36 let a můj život je založen na prázdnotě (videoherního průmyslu,fitness a práci, bez partnerky) a vnitřním naplnění z uspokojení druhých, mých blízkých musím říct že tenhle film je vážně báječná podívaná a jednohubka pro klidný večer. A možná jen podotknu každý v tomto filmu a vlastně v jakém koli filmu uvidí jen to co chce.... A nic dál :)

plakát

Selský rozum (2017) 

Pět hvězd za odvahu, doufám že si tohle zhlédne maximum lidí a možná někteří i otevřou oči i když pro mě nic co by rozumě přemýšlející člověk nevěděl... Myslím že vlivná společnost AnoFert to má pěkně rozjeté a mohla by trochu přibrzdit nebo lépe zastavit ale víme jak.... a pro někoho jako callix ty "lopato" nejsem žádnej agresor, ale soudil bych tě za vlasti zradu a daroval kulku... ;) mír s námi... ;)

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Tenhle film je pro mě nečekaná pecka a veliké překvapení, parádní vizuální pastva pro oči a vřele doporučuji je to báječná jednohubka na zahnání špatné nálady. Celý film má tak nějak dobré tempo a díky zpracování a vizuálu jsem neměl ani chvilku čas přemýšlet nad ničím jiným než nad tím co jsem koukal a to se v poslední době tak často nestává. Tleskám za to jaký je výsledek a přemýšlím kdy na Artuše mrknu znovu. Nenechte si tenhle biják ujít protože určitě stojí za to ;)

plakát

Tajemství smrti slečny Neznámé (2016) 

Den byl náročnej a já si řekl zakončím ho něčím nečekaným, ideální volba něco o čem nic nevím a mám chuť na bubáky tak doufám že mě to nezklame. Tohle mě proběhlo hlavou. No a co myslíte, nezklamalo... Přemýšlím kdy jsem měl takové pocity při sledovačce naposledy a bylo to myslím při jedničce Sinister jo to byla taky jízda... Nic méně Tajemství smrti slečny Neznámé mě vážně skoro pětihvězdičkově překvapilo. A jedna scéna kdy jsem byl nucen říct nahlas kurva mluví za své. Všichni co si jednou za čas potřebujete nechat při sledování nějakého filmu přeběhnout husí kůži po zádech tak vřele doporučuji určitě nebudete zklamáni, já tedy rozhodně nejsem :) Takže hurá na věc ;)