Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (833)

plakát

Zabiják & bodyguard (2017) 

Stylový humor, který mi absolutně sedí, Jackson a Reynolds mě ani trochu nezklamali.

plakát

Špióni odvedle (2016) 

Přesně to, co bych od filmu se Galifianakisem čekala - plus krásný pohled na Gadot a Hamma.

plakát

Loupež v Hatton Garden (2017) 

Z tohohle filmu jsem byla trochu zmatená. Nepřišlo mi to ani vtipné, ani napínavé a místy jsem nechápala, o co vlastně šlo. Tenhle film neměl snad vůbec nic z toho, co bych od něj čekala - ale bohužel ani nic jiného.

plakát

Ďáblův dvojník (2011) 

Škoda toho balastu kolem, který byl místy dost přihlouplý a ke konci téměř nesnesitelný. Samotná kostra příběhu je ale zajímavá a Cooper se své dvojrole zhostil poměrně slušně.

plakát

Veřejný nepřítel č. 1: Epilog (2008) 

Tenhle díl mě bavil o chlup víc než první, snad proto, že drzost hlavního hrdiny už tady téměř neznala mezí. Vynikající film.

plakát

Trezor (2017) 

Nečekala jsem nic s duchařskou zápletkou, takže jsem byla překvapena, a to docela mile. Pár much to mělo, místy dost velkých, ale celkově mě to bavilo až do konce – velmi zajímavého, byť lehce očekávatelného konce.

plakát

xXx: Návrat Xandera Cage (2017) 

Kdyby se tenhle film nebral tak vážně, asi by mě bavil o dost víc. Jenže tahle přehnanost už je pro mě sledovatelná pouze v případě, že je lehce zparodovaná – a to tady ani v nejmenším nebyla.

plakát

Gangsteři (2010) 

Vůbec jsem nečekala, že mě bude tenhle film tak moc bavit. Mám ráda filmy s promyšlenými a nápaditě provedenými zločiny, a to tady bylo. Třešničkou na dortu pro mě pak bylo herecké obsazení.