Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (86)

plakát

Proviněni láskou (2004) (seriál) 

Geniální provedení, argentinská produkce co se týče mýdlových oper je prostě nejlepší. Herecké obsazení se mi líbilo, i hlavní dvojice.

plakát

Moje smrt, moje pravidla (2023) 

Líbilo se mi to, slušná komedie u které se určitě zasmějete. Natalia umí hrát komedie a ten žánr ji náramně pádné.

plakát

Alén, luz de luna (1996) (seriál) 

Škoda že se to u nás nevysílalo, opravdu pěkná telenovela která zaujme nejen svým příběhem a dějem ale i prostředím kde se seriál odehrává.

plakát

Uprchlíci (2011) (seriál) 

Hm, první série byla hodně dobrá s dobrým nádechem i atmosférou a docela i  dobrou akci.  Co se týče té druhé série tak ta mi už tak skvělá nepřipadala. Ale dalo se to.

plakát

Splašené srdce (2020) 

Perfektní argentinská komedie která rozhodně pobaví, výborné provedení i zpracovaní, tohle se opravdu povedlo.

plakát

Valientes (2009) (seriál) 

Vždyť je to docela sranda, zajímavé. Dle mého bravurní telenovela která dokáže upoutat diváka u televizní obrazovky. Co se tyče příběhu tak ten je klasický o lásce a pomstě atd. Zpracování se mi líbí i výběr protagonistů je perfektní.

plakát

Svatá Evita (2022) (seriál) 

Užasné zpracovaní i celé provedení a to každé kapitoly, perfektní výběr protagonistu, jednoduše parada. Genialni zpracovaní Evity v podaní famózní Natalie Oreiro která jí zahrála naprosto bravurně, líbilo se mi to.

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Začátek se drží velice dobře ale ta druhá polovina filmů a hlavně to provedení je naprosto nudné. Dvě hvězdy za film a jedná za Jeniffer Lawrence které to tady ohromně slušelo.