Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (55)

plakát

Jestřábí žena (1985) 

Super. Mladý Rutger Hauer, Michelle Pfeiffer,Mathew Broderick. Hudba je ale otřesná, vyloženě ruší a kazí dojem z celého filmu. Hodnoceno po čtyřiceti letech od prvního zhlédnutí.

plakát

Eurovision Song Contest 2023 (2023) (pořad) 

Tohle někoho normálního opravdu zajímá? Dnes je v módě se vůči všemu vyhraňovat,hejtovat bez znalosti věci. Ale tohle je opravdu ten nejhorší bizár a jednoznačná politická preference skupin s určitých zemí.

plakát

Elvis (2022) 

První třetina filmu leze těžce do prdele černochům. Asi je to ve státech teď potřeba,aby se film prodal. Jinak celkově průser, hlavní hrdina nesympatický. Zlatý Kurt Russell.

plakát

Seveřan (2022) odpad!

Takovou píčovinu jsem opravdu vzhledem k těm procentům nečekal. Tak depresivní film jsem dlouho neviděl. Akce v seriálu Vikingové byli o sto procent záživnější. Tohleto temné, depresivní hovno mě jenom obralo o dvě hodiny života, které jsem mohl strávit mnohem lepším způsobem.

plakát

Panství Downton: Nová éra (2022) 

Moc povedené pokračování. Žádné velké drama,ale jen všichni ve skvělé formě. Jakoby chtěli ze sebe vydat to nejlepší a rozdávat radost v dnešní těžké době. Panství Downton je jeden z nejlepších filmových a televizních počinů posledních let. Díky bohu,scenáristovi,režisérovi a producentovi za takové filmy...

plakát

Poslední souboj (2021) 

Velké, velké zklamání. Rozvleklý, zdlouhavý příběh naprosto nesympatického hlavního hrdiny. Nuda na druhou. Od Ridleyho Scotta čekám jiné filmy. Ale každý stárne a mění názory a zaběhlé postupy.

plakát

Přání Ježíškovi (2021) 

Milý, hezký a příjemný film. Richard Krajčo mě mile překvapil. A celkově to mělo hezkou vánoční atmosféru a dojemné okamžiky. Téměř se film vyrovnal polskému originálu Noc plná zázraků s kterého převzal téměř beze změn scénář.

plakát

Šťastný nový rok 2: Dobro došli (2021) odpad!

Film je taková kravina,že lituju,že jsem se pod dojmem relativně hezké vánoční komedie Šťastný nový rok rozhodl jít do kina a utratit peníze a hlavně ztratit čas. To jsem se mohl milovat s přítelkyní a ne trávit čas na stupidní sračce a ještě riskovat omikron.

plakát

Robin Hood (2010) 

Takže Robin Hood. . . No zdá se že Ridley Scott hodně překopal historii. Ale historické filmy já můžu,tak jsem se docela bavil. Russell Crowe chodil rok do posilky,zdá se:-) Byl jsem na něj zvědav. Neměl ovšem spíš hrát Krále Richarda a ne zbojníka Hooda? Možná příště. V každém případě všiml jsem si několika odkazů na Gladiátora,ale už to není ono. Věk nezastavíš Russelle. No jsem upřímně zvědavý s čím přijde Ridley Scott příště,nějaký velkofilm o Richardu ,lvím srdci s Crowem v hlavní roli by byl fajn.

plakát

Lítám v tom (2009) 

Hodně dobrý film. Mám sice rád takové ty šťastné konce,ale přesto musím říct,že mě to dostalo. George Clooney perfektní. Jinak ten konec mě přesvědčil o tom,že emancipace (aspoň v Ámošce) nás chlapi dost válcuje. Prostě jsem mu to nepřál,jak s ním vyj. . . la. Tak asi tak. Kukněte na to.