Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (473)

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Další dívenka zachraňující postapo svět. Tantokrát s mečíkem a na bruslích. Skvěle animovaná , sympatická, v nádherně provedeném vizuálu. Tvůrci nekompromisně dávkují klišé na klišé v hodně dementním příběhu, který pokud bude vydělávát, má zaděláno na vydatnou franšízu. Cíleno výhradně na teen generaci, ostatní populace se ignoruje.

plakát

Godzilla II Král monster (2019) 

I v rámci žánru vele štěrek, podivuhodně debilní debilita - nudná, drahá.

plakát

John Wick 3 (2019) 

Špička žánru, vrcholné řemeslo, jenže napotřetí už hodně nudilo. Příběh a postavy na druhé koleji a to mi v tomhle miniseriálu už vadilo.

plakát

Polar (2019) 

Kterak Mads zabloudil do amatérského představení. Snad to byla mýlka nebo snad šlo o 80% celého rozpočtu spektáklu nepovedeného? Ten jediný herec mezi všemi mi dal sílu dokoukat, ale kdykoli slezl z plátna, tak to bylo čisté utrpení.

plakát

Skleněný (2019) 

Ten šajmalán je tak geniální a hlubokej, že zduř se a ztěží dokoukej.

plakát

Srážka s láskou (2019) 

Romantické, vtipné, neoriginální a navíc s krásnou ženskou, co umí hrát.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Mistr a spol. už jsou v takový pozici, že můžou srát na lobotomizovaný mainstreamový publikum. Nemá to jednotící dramatický oblouk ? Jděte do prdele. Událost roku.

plakát

The Punisher - Season 2 (2019) (série) 

První epizoda koukatelná a tím se nenechte zmást. Pak to jede sešupem přímo do prdele ve stylu 10 minut blábolí nesmysly Vanda se Žandou pak 10 min. Frnda s Mrndou a pak Mrnda pro změnu s Vandou. Všichni /genderově ve prospěch žen/ tito Frndo-Vandové jsou přitom američtí špatní herci-ečky, kteří se ale tváří krutohustě sebevědomě. Pak blábolí 5 min. hlavní drtikost a následuje 5 minut akce, na kterou jste celou dobu čekali. Toť schema 2-4 dílu /víc už neuvidím/ a podle ostatních komentů to jde stejně až do závěru.

plakát

Accident Man (2018) 

Působí to podivně, když podprůměrní heci hrají tak drsné hláškující tvrďáky. Někdy ta podivnost má svoje kouzlo, ale tady jsem ho nepocítil. Celý ten upovídaný voiceover byl jen malý kousek od dobré parodie.

plakát

A Futile and Stupid Gesture (2018) 

Určitě zajímavý pohled do 70. let a na "novou vlnu" amerického humoru. Bohužel se ale nepovedlo představit ten humor z blízka, tak jako kdysi Formanovi Andyho Kaufmana.