Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (473)

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Mistr a spol. už jsou v takový pozici, že můžou srát na lobotomizovaný mainstreamový publikum. Nemá to jednotící dramatický oblouk ? Jděte do prdele. Událost roku.

plakát

Godzilla II Král monster (2019) 

I v rámci žánru vele štěrek, podivuhodně debilní debilita - nudná, drahá.

plakát

Srážka s láskou (2019) 

Romantické, vtipné, neoriginální a navíc s krásnou ženskou, co umí hrát.

plakát

John Wick 3 (2019) 

Špička žánru, vrcholné řemeslo, jenže napotřetí už hodně nudilo. Příběh a postavy na druhé koleji a to mi v tomhle miniseriálu už vadilo.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

S01 _80%. S02_50% a tím jsem skončil, abych se na vlně hypu po letech podíval na S08E03 , tolik peněz a rejža to tak zmatlá. Správná bitva přeci začíná útokem jízdy do tmy, protože zhasínání světýlek je velké umění.

plakát

Skleněný (2019) 

Ten šajmalán je tak geniální a hlubokej, že zduř se a ztěží dokoukej.

plakát

Na špatné straně (2018) 

V mém světě by tenhle depresívní a upřímný thriller dostal Oskara. Tohle reflektuje současnost zpúsobem, který nepamatuju. Žánrová zábava nakažená inteligencí.

plakát

Polar (2019) 

Kterak Mads zabloudil do amatérského představení. Snad to byla mýlka nebo snad šlo o 80% celého rozpočtu spektáklu nepovedeného? Ten jediný herec mezi všemi mi dal sílu dokoukat, ale kdykoli slezl z plátna, tak to bylo čisté utrpení.

plakát

Není kam utéct (2011) 

Podprůměrný film /2*/ s nadprůměrným Rodenem /5*/, i když jen ve vedlejší roli.

plakát

Bodyguard (2018) (seriál) 

A je to tady zase, po prvním vynikajícím dílu následuje pozvolný sešup do nechtěně parodického finále. Twisty a efektní situace na úkor smysluplnosti chování postav a celkové logiky. Bez nadhledu, vážně se beroucí příběh z V.I.P. prostředí, kde nadprůměrná inteligence je povinností, nám předvádí postavy naprostých mentálů, zázrak že udrží stolici a moč.