Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy
  • Horor

Recenze (38)

plakát

Prvních 100 - Praimfaya (2017) (epizoda) 

Těch wtf momentu v tomhle díle bylo hodně hlavně u konce, ale co si budeme celkově celá serie byla libová a jak se to blížilo ke konci tak jen napětí jak hajzl a sice tu vidím samé hejty hlavně na poslední díl a ten konec a jo bylo to wtf ale kurevsky se mi to líbilo a těším se na novou serii takže za mě plnej počet celé serii.

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

1-3 serie nejvíc top :3 ale od 4-5 serie to šlo dolů a to hodně... už jen změna postav tomu dala ránu a celkově to ztratilo to svoje kouzlo, jaké to mělo na začátku, ale to mi nebrání dát plnej počet, protože takovej serial se jen tak nevidí a člověk se u toho kurevsky nasměje, takže bez váhání plnej počet a aspoň si můžu odškrtnout další serial, kterej jsem dokoukal celej, takže izi game.

plakát

Silent Hill (2006) 

Moc často se nestává, že by film podle hry dopadl dobře, ale tohle ? tohle bylo fakt libový, hlavně co se týče zpracování "ztvůr" a atmosféry města Sillent Hillu bylo dech beroucí, takže bez váhání plnej počet a film by si rozhodně zasloužil lepší hodnocení..

plakát

Já, pomsta (2016) 

Upřímě co mě asi nejvíc sralo na tomhle filmu byla hudba... né že by byla nějak špatná, ale spíš že se nehodila do daných situací a tím jak ji tam pořád srali, tak to kurva sralo mě... jinak film zas tak špatný nebyl, ale převrat taky ne a co se týče samotného Travolty tak v tomhle filmu nebyl špatnej, takže už jen kvůli němu dám ty 3 hvězdy. A vidět tenhle film znova ? ne díky to bych radši šlápl na lego a usmíval se přitom.

plakát

Týpci a zbraně (2016) 

Skvělá atmosféra, známí herci a děj filmu parádní, takže plnej počet si to zaslouží. BTW. Bohaté hovno Dan Bilzerian překvapil.. sice na velmi krátkou chvíli, ale překvapil :D

plakát

Gotham - Série 2 (2015) (série) 

Tak tahle série byla hódně luxusní.. o proti první jako fakt mega a celkově serial posunula na jinej level, takže popiči libový a už se těším až si koupím na torrentu 3. serii, ale to si ještě počkám než vyjdou všechny díly, takže do té doby spíš chcípnu na rakovinu prdele z mý židle na který tak rád sedávám a sleduju skvosty, takže R.I.P

plakát

Sejmi eso (2006) 

Ze začátku celkem nudnej a tak trochu stupidní film, ale jakmile se to rozjelo tak musím uznat, že jsem se dost bavil a hodně překvapilo jak se to vyvíjelo, navíc vidět ve filmu tolik známých herců je hodně gucci, takže za mě plnej počet.

plakát

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010) (seriál) 

Takže si můžu připsat další serial, co jsem dokoukal do konce a už mi zbejvá jen ten mrazivej pocit, že už další epizody nebudou... fakt hodně epickej seroš, kterej můžu jen doporučit :)

plakát

Anthropoid (2016) 

Skvělá atmosféra, skvělý děj který je podle pravdy a skvěle vybraní herci ? jop dejte to sem ! Vůbec jsem se nenudil a po celej film jsem jen žasnul a když přišla na řadu přestřelka na konci, tak to už jsem si řekl jen, že tohle je fakt hodně dobře natočenej film, kterej vám dá to co takovej film by měl mít a bez váhání dávám plnej počet, protože tohle si to zaslouží a můžu jen doporučit. :)

plakát

Pýcha, předsudek a zombie (2016) 

Moc romantický filmy nemusím, ale tohle bylo hodně zajimavé. Bavil jsem se po celou dobu filmu a spojit román z 19. století se zombie apokalypsou je sice kurevsky netradiční, ale popiči dobrý a proto dávám plnej počet. Prostě miluju filmy které mě překvapí a tenhle to rozhodně byl.