Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (680)

plakát

7 dní hříchů (2012) 

Velice silný a dojemný příběh. Pan Vetchý a slečna Kerekes ve svých životních rolích ztvárňují sílu lásky v těžké, poválečné době.

plakát

Nevinný (1997) (TV film) 

Celkem pohodový příběh o tajemné kostře na zahradě, ze které se nakonec vyklube mrtvola několik století stará. V titulcích filmu opravdu uveden rok 1997 a malá zajímavost, cca ve 49. minutě filmu se na chvíli objeví ve scéně mikrofon, malá technická chyba.

plakát

Intuice (1998) (TV film) 

Příliš krátký příběh na nějaké hlubší hodnocení. Bakalářská povídka o tom, jak i zvířecí intuice může přivést k lásce.

plakát

I ve smrti sami (2004) (TV film) 

Dramatický příběh o malém hrdinství v době války. Kolaborace a udání na denním pořádku, proti kterým slušnost neměla šanci. Na můj vkus a jak známe z historie se mi chování Němců zdálo až moc schovívavé. Říct před důstojníkem SS, že pracuje pro vraha a odpověď na to, že sepíšeme protokol, se mi opravdu zdála úsměvná. Ale jinak vynikající film s výborným hereckým obsazením.

plakát

Zvířata ve městě (1989) 

Zajímavá sonda do života mladých lidí, kteří stále hledají sami sebe.

plakát

Princezny nejsou vždycky na vdávání (1985) (TV film) 

Krásná pohádka o lidských vlastnostech, které ale ne vždy v dnešním životě dostávají na frak. Příjemná hudba, výborné herecké výkony, u této pohádky se rozhodně nudit nebudete.

plakát

Něco od Dvořáka... (1993) (pořad) 

Tento pořad pobaví a jasně ukazuje, kolik krásné lidskosti a hravé fantazie v sobě pan Dvořák má. Byl by z toho docela krásný pravidelný pořad Něco od.....

plakát

Maminka (1975) (TV film) 

Krásný, humorný a zároveň dojemný příběh o tom, jak nezklamat maminku v její touze po vnoučatech. Herecký koncert pana Menšíka a paní Bohdalové. Příběh, kde nakonec zvítězí tajné city.

plakát

Kamarádi Dobré vody (1985) (seriál) 

Desetidilný seriál o pražských dětech, členů pionýrského vodáckého oddílu. Bylo hezké sledovat úsilí party kamarádů za záchranu klubovny, vysvobození psa, krádeže v samoobsluze a dalších dobrodružství. Přestože se to ne vždy podařilo, ve stylu Kamarádů z Malé Strany, je to velmi příjemný a pohodový seriál.