Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (85)

plakát

Boruto: Naruto Next Generations - Uzumaki Boruto!! (2017) (epizoda) 

Zaujalo mě, jak se vesnice po válce změnila. Dále se mi líbilo, že hned zezačátku přišla mystérie, která asi jentak nebude objasněna, pouze se budeme díl od dílu přibližovat k výsledku a to mě přesně baví. Celkově se mi líbí charaktery nové generace a už se těším na všechna jejich dobrodružství.

plakát

Insomnie (2002) 

Nenapadá mě nic originálního. Zkrátka bych v tomto filmu jen velice těžko našel sebemenší chybičku, tedy jasných 5 hvězd.

plakát

Death Note - Zápisník smrti (2006) (seriál) 

Top anime. Nejvíce splňující podmínky thrilleru ze všech anime, co jsem doposud zhlédl. Trošku mindfuck při smrti Ryuuzakiho, osobně jsem cítil hněv a přislo mi, že jeho odstranění přišlo velice nelogicky. Jinak hodnotím velice kladně, má to dobré openingy a OST celkově.

plakát

Pasažéři (2016) 

Za mě jeden z nejlepších filmů svého typu. Celou dobu jsem s postavami mohl prožívat jejich dobrodružství, přemýšlel jsem co bych osobně dělal v této situaci, takže scénář naprosto vyhověl mým představám. Lze to vnímat i jako lehce filosofický film, jelikož děj je ojedinělý a žádný podobný kontext do mě v životě nenarazil. Co byste dělali Vy, kdybyste ztroskotali na lodi a byli pohozeni osudu s vědomím, že zde dožijete ještě 90 let, probudili byste si z hybernace další osobu , či ne?

plakát

Blink 182: The Rock Show (2001) (hudební videoklip) 

Lepší využití peněz darovaných bankou na klip jsem neviděl :D

plakát

Blink 182: Dammit (1997) (hudební videoklip) 

Well I guess this is growin up