Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 322)

plakát

Den co den (2018) 

45% - komentář 20ti slovy: "Každý den se probudíte v jiném těle a žijete jeho život"...hovno...skvělý námět a oni z toho udělají obyčejnou školní lovestory.

plakát

Jak napálit banku (2016) 

45% - komentář 20ti slovy: Obyčejná a několikrát, na podobné téma, viděná komedie. Čekal bych zvraty, ujetosti apod...ale bohužel. Schweiger výborný a Antje Traue dobrá samice!

plakát

Dámský klub (2018) 

30% - komentář 20ti slovy: No...dal jsem tomu šanci, ale kvalitu oceníte pouze pokud jste žena 60+. Takové plytké, snadno zapomenutelné, ale na druhou stranu kvalitní.

plakát

Delirium (2018) 

50% - komentář 20ti slovy: Sám v tak velkém domě bych zcvoknul taky. Nebylo to zlé, ale tempo bylo uspávající a závěr zklouzl do trošku chaotického rodinného dramatu.

plakát

Vadí nevadí (2018) 

70% - komentář 20ti slovy: Sice hlavní struktura nic nového...dávná kletba, porazit démona atd...ale samo-vyvražďování kamarádů, kvůli hře vadí nevadí, bylo originálně pojaté.

plakát

Tiché místo (2018) 

70% - komentář 20ti slovy: Mrazivá atmosféra, která vtáhla do této "postapokalyptické doby". Škoda minimalistického a místy vleklého děje. Čekal jsem lepší závěr, nebo více rozvinutý příběh.

plakát

Hele vole, kde mám káru? (2000) 

70% - komentář 20ti slovy: "Jiná verze" blbýho a blbějšího..."mimozemšťani", sekta, ženoobr, pařba, jogurty, pštrosolamy, "a dál", debilní hlášky a přenášeč spojitosti. No hovadina, ale dobrá hovadina :D

plakát

Psí ostrov (2018) 

45% - komentář 20ti slovy: To muselo dát práce a přitom taková blbost. Dost pomalé a "prázdné". Před náročnou animací ale smekám, pejsci občas zábavní a mops "vědma" vtipná.

plakát

Měsíc Jupitera (2017) 

35% - komentář 20ti slovy: Kamerové záběry parádní, ikdyž mě ze začátku hrozně iritovaly a auto-honička dokonalá. Tím to ale končí. "Artové" pseudointelektuální sci-fi bez pořádné pointy.

plakát

Vinnetou - Poslední výstřel (1965) 

85% - komentář 20ti slovy: Jednoznačně nejlepší Vinnetou z celé série. Žádné zmatky, zbytečné "zvraty", plno padouchů atd. Pěkně přímočaře, s grácií a lehce ke svému konci. Škoda.