Reklama

Reklama

Den co den

  • USA Every Day (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Romantický příběh vypráví jaké to je, když se každý den probudíte v jiném těle a každý den žijete život někoho jiného. Platí jedna jediná zásada – vyhněte se tomu, aby si někdo všiml, že na jeden den přebýváte v těle někoho jiného a nepleťte se do jeho života. Vše je v pořádku, až do rána, kdy se probudíte v těle Justina a zamilujete se do jeho přítelkyně Rhiannon. Od toho okamžiku všechna pravidla, podle nichž jste až do teď žili, přestávají platit. Konečně se objevil někdo, s kým chcete být den co den. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (103)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Originální a vtahující zápletka snímku Every Day bohužel nezabrání faktu, že se pod tímto "nánosem" skrývá další průměrná podívaná s klišovitým průběhem a koncem. Škoda, potenciál na originální podívanou od začátku až do konce zde vážně byl. „I've seen the same colour blue fifty different ways through fifty different sets of eyes.“ ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Čistá fantasy romantika... Pokud se odprostíme od paradoxů (třeba, že a není každý den o den starší, protože by se musel převtělovat přesně do lidí, kteří jdou stejného věku na den), taky je to reklama na Instagram a pochopitelně na Apple - jinak je to ovšem moc hezký film a líbil se mi.. Jen jsem čekal někdy trochu temnější rozuzlení, je to taková spíš pohádka, konec je zajímavý...70% ()

Reklama

randycz 

všechny recenze uživatele

Skvělý námět, z kterého se dalo vytěžit víc. Samotná funkce, kterou má A. k dispozici, je málo rozebrána a vzbuzuje hromadu (ne)logických otázek. Romantika je zde zastoupena více, ale vadit Vám to nebude, protože Angourie Rice to zvládá herecky dobře. U jejích partnerů, kterých v této roli defakto vystřídala několik, je to bohužel horší... ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Den co den, z těla ven... Duše bloudí, lásku loudí, snad tě dívko neobloudí." A pokud obloudí, snad ti aspoň srdce nezlomí. Zajímavá ilustrace úsloví našich babiček "Víc hlav víc ví". Imrvére cestující klučina, každý den nasáčkovaný do hlavy nějakého náhodně (jak a kým, to se nedozvíme) vybraného člověka, jo ten by se nám panečku hodil, jako ideální kandidát na prezidenta. Vzhledem k jeho kumulovaným životním zkušenostem načerpaným z myslí stovek, ba tisíců lidí, napříč dušemi všeho druhu, šťastnými i v depresi, černými i bílými, klučícími i holčičími. Takový odborník, toť sen každého LGBT aktivisty aneb Áčko na Hrad! A co příběh? Zajímavý. Já si tu "Romantiku pro teenagery, které se dá přičíst k dobru, že použila prvek fantazy a ne nějaké stříbřenkou polité upíry." (© rikitiki) docela užíval. A představoval si... Ovšem pozor, nezneužívat situace a sám/sama sebe neokukovat. Ale no tak, Omnibusi, co jsem právě říkal... nevyhrnuj si to tričko! Kolikrát to mám opakovat? Stačí třikrát? ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Rozhodně mě tenhle film překvapil, hlavně tím inovovaným nápadem, o probouzení v jiném těle, které tu probíhá krapet jinak než třeba ve filmu Mezi námi děvčaty (2003) Jasně, jsou tu pro někoho klišé z "teenage" filmů, ale zrovna ty já mám rád, ale tady to v kombinaci s dobrým zpracováním a nápadem vypadá líp, čemuž téměř odpovídá i hodnocení. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Torontu (Kanada) od 6. července do 12. srpna. (PaTeXx)
  • Ve Spojeném království britská komise pro filmové klasifikace vydala certifikát 12A, za účelem odstranit čtyři sekundy filmu. Jednalo se o scény, které zahrnovaly obrazy sebevražedných metod. (griph)
  • V červnu roku 2017 bylo oznámeno, že společnost MGM získala filmová práva pro román „Every Day“. (griph)

Reklama

Reklama