Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (64)

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Fallout v té podobě jak ho známe od Bethesdy, přenesený na plátno 1:1. Na takovou herní adaptaci jsem dlouho čekal. Žádná zbytečná masturbace a dělání si věci po svým, prostě 100% dodržení herní předlohy.

plakát

Barbie (2023) 

Tohle? Jako vážně? Fakt tohle je letní hitovka? Ty vole....

plakát

Renfield (2023) 

Aw...Awakw....Awakwafina?.... No prostě nevím, jestli je tak otřesná herečka, nebo hraje tak odpudivou postavu. Někdy si vedlejší role film ukradne pro sebe a jindy ho totalně posere. A to tak že se na to snad ani nedokážu dokoukat. A tohle je za B. Ten film by možná mohl bejt i tříhvězda, nebejt Aw...Awakw....seru na to.

plakát

Dobré ráno, Brno! (2023) (seriál) 

Seriály od ČT, jsou to nejlepší co se na českých televizních stanicích dá sledovat. Vtipný, sebeparodický, trochu blbý ale pak najednou hořký až smutný. Bavilo mě to a doufám že takových perel bude víc a víc.

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Je to jako velkej dárek, ze kterýho padají další malý dárečky. Člověk fantasy žánrem nepolíben si ho užije, a ten kdo hrál D&D, četl knížky a pařil videohry z tohoto světa, poskakuje, tleská a jásá. Chci další díly!

plakát

Total Recall (2012) 

Že je to sračka je bez diskuze. Ale jako sci-fi béčko bych to dokázal akceptovat, nebejt těch zaprcaných lance flare alla J.J. Abrams... Nenávidím to, blil bych z toho, a sebelepší film kterej to kdy bude obsahovat, rovnou vypnu.

plakát

Robin Hood (2018) 

Dalo by se uvažovat o dvou hvězdách , do momentu, kdy koňský spřežení čelně prorazilo zeď....😆😆😆

plakát

Andor (2022) (seriál) 

Je super že ta žumpa jménem Disney, občas vyprodukuje i něco, co si název Star Wars zaslouží. Třikrát sláva a doufám,že nás ještě pár serií Andora, ve stejný kvalitě čeká.

plakát

13 uvězněných: Jak jsme se dostali z thajské jeskyně (2022) 

Hezky se to doplňuje s filmem Třináct životů, zatímco tam vidíme spíše snahy o záchranu a hrdinství tisíců lidí a především potápěčů, tady se nám nabízí autentický vypovědi lidi kteří to zažili, a víc prostoru dostane právě naše uvězněná třináctka, který patří stejný obdiv jako zachrancům. Asi bych se obešel bez pasáží kdy chlapci sní o tom, jak jejich maminky vaří, nebo jak do hory narazí meteorit... Ale i tak slušný.

plakát

Il Boemo (2022) 

Zručně a dobře udělanej životopis. Kulisy, kostýmy i celkový vykreslení 18. stoleti je parádní. O Myslivečkovi jsem nevěděl víc, než to že existoval. Ale působí to takovým líným dojmem. Dyk mi připadal takovej bez života, minimum projevených emocí, i na vzdory životním tragediím. Jestli takovej Mysliveček byl, nebo to tak chtěl rejža neposoudim. Ale celý se to táhlo jak med. Nechci říct že by to byla nuda, ale vlastně trošku asi jo.