Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (258)

plakát

Varování (2003) 

Poměrně nedávno jsem tak jednou v noci přepínal z nudy programy a ejhle, narazil na tento vyblitek, aniž bych předem tušil do čeho jdu ! Už od úvodních titulků, ve kterých jsem rozpoznal pár známějších jmen, jsem si říkal, že by to nemuselo být až tak špatné, ale byl jsem na omylu. Chatrný děj, navíc okoukaný od mého oblíbeného ačkového " Znamení ", jenž ještě posilují mdlé, ale vskutku mdlé herecké vykony a mizerná kamera. Asi v polovině filmu jsem na cca 10 minut usnul a když jsem se pak probral, zjístil jsem, že herecký kolektiv značně prořídl, ale mě jako divákovi to absolutně nevadilo, jelikož žádná postava nemá takové charisma, abyste si ji divák oblíbil. A pomyslnou třešínkou na dost zbabraném dortu, jsou efekty ufounů, kteří vypadají, jako by vypadli ze starého videoklipu skupiny Eifel65. Jednu * uděluji za celkem obstojnou atmosféru, hlavně tedy ze začátku, jinak se to řadí spíše k odpadovým hororům ...a Já se do příště už raději vyvaruji v noci zbůhdarma ponocovat !

plakát

Beznaděj (2006) (TV film) 

Horor bez špetky nápaditosti a pořádného napětí. Ron Perlman sice svým charismatem táhne první půli, ale v té druhé už není zhola nic, co by milovníka hororů upoutalo do křesla a navíc ta propálená stopáž :(

plakát

Supersvůdníci 2 (2002) 

Ničím vyjímečná řadová komedie, u které jsem měl co dělat, abych Jí vůbec dokoukal do konce.

plakát

Der Ferienarzt - Doktor na Tenerife (2005) (epizoda) odpad!

Obdivuhodná směska všech možných klišé okopírováná z jiných německých romantických filmů s provařeným dějem a tragickými hereckými výkony !

plakát

Dr. Stefan Frank (1995) (seriál) 

Hodnotím pouze první řadu a prásknu to na sebe, omrkl jsem jí celou a ta hvězda co dávám je opravdu těžce vydřená.

plakát

Starej (1977) (seriál) 

Podle mého názoru jsou horší německé kousky jako např: Kriminálka Kolín a jiné. Většina dílů má hlavu a patu a po herecké stránce to taky není nejhorší, za některé epizody bych se absolutně nezdráhal přihodit i hvězdu navíc.

plakát

Rambo: První krev (1982) 

Pravděpodobně nejkvalitnější díl Ramba, tyhlety filmy jsou klasika akčních 80.let a pro ty já mám obrovskou slabost + nádherná píseň " It' s a long road ", zkrátka ...musím dát 4* ...i kdybych nechtěl.

plakát

Varan vs. Kobra (2005) (TV film) odpad!

Tak tohle je opravdu síla, kdo neviděl neuvěří !!! Myslel jsem, že nic horšího mě už nemůže při sledování hororu potkat, ale byl jsem na omylu. Triky jsou opravdu příšerné a párkrát mě dokonce zvedly z křesla, nebo spíše povalili na zem, kde jsem se svíjel v opojných křečích a s výtlemem na obličeji. Herecký kolektiv je tady jen od toho, aby pronášel hloupé fráze a nechal se masakrovat, na nic více se nezmůžou a scénarista nejspíš musel být také pod vlivem těžkých sedativ. Chyby nebudu oni opakovat, jelikož to ostatní kolegové udělali za mne....stačí řící, že jsou k vidění prakticky od začátku až do konce. Btw...pobavily mě minutové vsuvky diskutujícího generála s majorem. Co říci na závěr...moje první setkání s Jimem Wynorskim dopadlo přesně jak jsem očekával a začínám si myslet, že se na CSFD Uwe Bollovi přece jen křivdí.

plakát

Dnes zemřeš! (2005) 

No ...když jsem pročítal zdejší komenty, čekal jsem nějakou opravdu špatnou variaci na akční film ...zaměřil jsem se hlavně na odpady, ale nebudu tak kritický jako jiní. Pominu-li pochybné herectví a tisíckrát omletý scénář, jedná se o celkem zdařilou jízdu. Dva body ...a to jen za to, že jsem viděl mnohem horší filmy, které se schovávaly za žánrem akční a také nesmíte zapomínat, že Seagalovi už dávno není dvacet, takže nějaké eskapády, které předváděl ve svých ranných dílech :) ...bych od něj už ani nečekal.

plakát

Pidihajzlík (2006) 

Bod za to, že jsem se párkrát pousmál ( neplest se zásmál ). Tyto rádoby " komedie " opravdu nemusím ...