Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (540)

plakát

G. Verdi: Trubadúr (2014) (divadelní záznam) 

Kolem hudby, hvězd Domingo, Netrebko není co dodávat, ale překvapila kreativní stylizace výpravy i moderní pojetí scény.

plakát

Hodinový manžel (2014) 

Klišoidní cajdák s pár omšelými vtipy, chování postav je místy zcela nepochopitelné a nelogické. Není to asi to nejhorší co se tu poslední dobou vyprodukovalo, to je ale dost slabý argument pro doporučení. Aspoň to mohli nazvat Český gigolo, aby nebyl název tak fádní.

plakát

Interstellar (2014) 

Jak se vydat za hranice všedních dnů, no Někdo musí někde poblíž narafičit červí díru.

plakát

Je prostě báječná (2014) 

Slabý scénář prakticky o ničem se celou dobu snaží člověka ukecat k lepšímu hodnocení - odpovědˇje ne.. Bogdanovich zaznamenal pěknej sešup dolů od dob The Last Picture Show. Produkce: Lagniappe Films

plakát

Kmen (2014) 

Je známá věc že současné drama umí mnohem lépe než našinec Poláci Maďaří i Rumuni, ale že takto brilantně dokáží kolem nás znakovat i Ukrajinci jednoho nepřipraveného skoro překvapí. Luxusní festivalový kousek, syrový, celý bezeslov, přičemž se nejedná o retro němého filmu, ale o originální "hluchoněmý" snímek. Drsné ale nevtíravé, jen z povzdálí kamery chladně dokumentující.

plakát

Láska šílená (2014) 

Precizní mizanscéna, divadelně strohá, ale promyšlená, výborně nasvícená a nasnímaná navozuje atmosféru doby minimálně tak, jak si ji představuje autorka díla. Vizuální vjem dokonale koresponduje s nihilistickým tématem filmu.

plakát

Lennon or McCartney (2014) 

Často tak rychlý střih, že nestačíte postřehnout kdo vlastně odpovídá. Pak zjistíte, že ho stejně neznáte. PS: Lennon

plakát

Luc Besson - nepochopený (2014) (TV film) 

Malá ukázka toho jak to vypadá, když vítězí byznys nad filmem. Kde jsou ty časy, kdy byl Besson průkopníkem francouzského neobaroka.

plakát

Lucy (2014) 

Rozjelo se to velmi slibně, jenže záhy se zjistilo, že z žánru zmizelo science a zůstalo jen fiction a to ještě tak dětinské, že i v mateřské by nad tím děcka ohrnovaly nos. Směšné Bessone, směšné ! (Kdybychom ovládali víc jak 10% kapacity mozku, nevznikl by tento film). Produkce: Canal+

plakát

Mapy ke hvězdám (2014) 

20% za Julianne Moore, jinak je to poněkud přepísklé než aby to mohlo cokoliv řict. Prostě Cronenberg měl radši držet hubu.