Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (539)

plakát

Neznámý Alain Delon (2015) (TV film) 

...a přesto že viděl tento dokument, jeho pravou tvář nikdo nezná...

plakát

Noční běžec (2015) 

Americký akční film :-))) 50% Produkce: Warner Bros.

plakát

Poslední karta (2015) (TV film) 

Mathilde Seigner v pro ni atypické roli policejní komisařky v průměrné televizní krimi. Ale tak režíroval to mulén, že.

plakát

Sangaïlé (2015) 

Strach z výšek a akrobatické létaní se vylučuje, vůbec pilotáž letadla a to i toho zakotveného na kolotoči a kroužícího 10 metrů nad zemí se doporučuje pouze v doprovodu min. dvou dětí. Ne zrovna moc uvěřitelný film.

plakát

Stážista (2015) 

Svým způsobem úděsná marcipánová pohádka s kýčovitě podaným sociálním podtextem. Koukatelnost zajišťuje profesionální filmařina brooklynské produkce, status feel-good movie a hlavní herecké duo._____V USA řeší zřejmě inverzní problém jako my zde. Každý den čteme v náborové inzerci tytéž texty: starý dynamický kolektiv hledá do svého středu nové zkušené pracovníky. Nebo jsi starý, máš chuť učit se nové věci pojdˇ pracovat k nám nebo hledáme zkušenostmi nabité prošedivělé lidi přidej se do našeho starého týmu. Pokud člověku není přes 50 v práci si ani neškrtne. Prošedivělí lidé se spoustou pracovních i životních zkušeností mají zkrátka u zaměstnavatelů logicky přednost. A tak paradoxně mladí odcházejí do předčasného důchodu, aniž by kdy začali pracovat. Tomu říkám kapitalismus deluxe! Produkce: Waverly Films

plakát

Život je život (2015) 

Další smutný pohled na bizarní svět současného českého filmu.

plakát

Co jsme komu udělali? (2014) 

Svižná komedie, která nenudí. Téma rasismu a xenofobie tu detailně rozebrali jiní matadoři a tak když nám nastavili Francouzi zrcadlo a my půjdeme tzv. do sebe, nemusíme opakovat vše co ve filmu uvidíme. Proto pro všechny kultury co se tu v blízké budoucnosti usadí jeden vzkaz: PROSÍM NEODHAZOVAT TY NEDOPALKY ELEKTRONICKÝCH CIGARET NA ZEM, JSOU NA TO PŘECE POPELNÍKY!

plakát

Duchess of Malfi, The (2014) (divadelní záznam) 

Tento filmový záznam tragédie Johna Webstera Vévodkyně z Malfi vyniká výborně nasnímaným představením s komorní atmosférou decentně nasvícené divadelní scény s takřka filmovými barokními kulisami. Webster součastník to Shakespeara napsal své postavy brilantně, tyto jdou vědomě za svými cíly, vyvíjí se a postupně odkrývají své charaktery v boji o moc plném intrik.

plakát

G. Verdi: Trubadúr (2014) (divadelní záznam) 

Kolem hudby, hvězd Domingo, Netrebko není co dodávat, ale překvapila kreativní stylizace výpravy i moderní pojetí scény.