Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi

Recenze (1 068)

plakát

Žena v černém (2012) 

Už dlouho jsem neměl takové bobení u hororu jako u Woman in Black. Rozhodně zkusim i originální verzi ta Watkinsova je neuvěřitelně atmosférická. Kde vzal ty interiéry a exteriéry? Mimochodem nevěřil jsem, že Redcliffe by dokázal zahrát něco jiného než naivního čarodějnického pubescenta, ale tady mu to sedlo. Odpouštím ti Harry.

plakát

The Divide (2011) 

Neskutečný psycho. Ani tak nejde o tu apokalypsu, o to sci-fi, ale o to neskutečně mistrně zpracovaný psycho. Atmosféra by se dala doslova krájet. Biehn rulez a těšim se na soundtrack, tušim kvalitní....psycho!

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Po všech pokračování a remaků Planety opic jsem přistupoval k novince skepticky. Ale je to meganářez, dechberoucí a po celou dobu stopáže naprosto pohlcující.

plakát

Kovbojové a vetřelci (2011) 

Vynikající úchylárna. Pseudointelektuálové vypněte prosím mozek, tohle je zábava a žádnej Aronofsky

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Nejsem fanda X-Menů, ovšem First Class se mi i tak jeví jako asi nejlepší kus série. Vaughn je nadějný režisér a látky se chopil výborně (ovšem jak věrně zvládl mytologii mutantů nevím, neznám). Přesto jde jen o akční film. Dobrý, ale prostě jenom akční, nic zásadního přece nepřináší.

plakát

Tři dny ke svobodě (2010) 

Je sice třeba překousnout úvodní třicetiminutovku, která je trochu nudná a ruku na srdce i celkem zbytečná. Odměnou však bude dokonalý thriller, který je sice jen hříčkou scénáristy (neboť situace a jejich vyústění jsou celkem nepravděpodobné), ovšem uková diváka do křesla. Příběh o (odpusťte to otřesné klišé) nezdolatelné vůli milujícího člověka. Hardcore jako hovado řekl bych.

plakát

Neznámý (2011) 

Vynikající. Možná trochu euforicky nandavám plnej knedlik, ale co. Ten film má prakticky všechno, včetně stále vzácnějšího napětí. Neesonovi role sedla, scénář na jedničku, odpouštím i některé trochu nadbytečné akce. Navíc mě těší fakt, že se tu rodí další režisérská hvězda (možná) - už předešlý Orphan neměl chybu. Jen tak dál člověče s krkolomným jménem.

plakát

Cesta (2009) 

Dávám plnej knedlik, přestože mám z filmu fakt špatný pocity. Ukrutná deprese, dokonale vymodelovaná postapokalyptická Amerika. Hodně si rozmyslím, jestli budu chtít ještě někdy něco od Hillcoata vidět, poněvadž už Proposition mě budilo ze sna. Klobouk dolů na atmosféru jste machr pane.