Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (57)

plakát

Divnosvět (2022) 

Jedna hvězdička za vizuál. A ne, pro mě opravdu není normální, že se vsechny ty gender cosi strkají I do animáku pro děti, a nemusím být kvůli tomu nutně netolerantní. Rasovou pestrost beru, ale proč se pro Pána Boha musí strkat odlišná orientace do pohádky, to mi hlava nebere. Trochu respektu k přírodním zákonům??  Buďte tak hodní a aspoň těm dětem nedělejte v hlavě maglajs. Za mě už je toho všeho moc, je to otřepané a děsně neoriginální. No nic, abych si šla pustit třeba Sněhurku..

plakát

Beckham (2023) (seriál) 

Jak tu někdo psal,toto si najde cestu i k fotbalovým nefanouškům. Potvrzuji. Když si manžel pustí fotbal,zdrhám. Neb to,co dnes na tom hřišti s tím nesmyslem předvádí,dle mého není fotbal. Ale DB jsem měla vždycky ráda a v oněch devadesátkách zaznamenala, i když jsem byla těžký puberťák. To byl fotbal. Tehdy jsem ale neměla ani zbla tušení,co takový život obnáší. Klobouk dolů před nimi,že to vše ustáli. A i když jsem Vikcu nikdy dvakrát nemusela,klobouk dolů před ní (až na ten botox :-P). Pěkný dokument. Je tam téměř vše.

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Nejsem žádný extra fanda Hvězdných válek. V případě seriálů jsem se jim vyhýbala obloukem. Ale co s dlouhými podzimními a zimními večery. Vzala jsem to z druhého konce od seriálu Boba Fett a líbil se, ani nevím jak. A co dál, když má jen jednu sérii. Říkam si, zkusím toto. Sice vůbec nevím, kdo to je, co od toho očekávat a asi to nebude tak dobré jako Boba, ale..!! Je to dobré a líbí se mi ještě víc! Samo na tom má obrovskou zásluhu ta rozkošná zrůdička. Jako žereme ho celá rodina :-). Čeká mě 3. série a nemůžu se jí dočkat. A závěr 2.? Doják největší. A příchod TOP Jedi lahůdka (určitě ale lépe vypadá a je povedenější jeho digi verze v Boba Fett ;-) ). Dávám 4*, po 3. sérii možná tu poslední dodám.

plakát

Tajná invaze - Sklizeň (2023) (epizoda) 

Slabší než minuly díl. Jen půl hodiny a v podstatě se tam nic nestane. Ale ženský souboj byl fajn a Sonya je nej ženská postava, baví mě.

plakát

Tajná invaze - Milovaná (2023) (epizoda) 

Za mě OK. Jen nechápu moc délku dílu a proč nejsou přístupné všechny hned na disney+. Smrt postavy na konci zamrzela, za mě zajímavější postava než Fury.. Obavám se ale, ze jeho narozdíl od Denerys je definitivní.

plakát

Vánoce na spadnutí (2022) 

Pěkné, docela zábavné. Vdovec k sežrání, ale rty Lindsay mi pořád nějak kazily výhled..,ta holka je mladší než já,ale moje pusa vypadá o poznání  více v normě..

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Neurazilo, velmi potěšilo. Hvězdy hlavně za skvělého Tobyho a jeho protivníky, hrdinové mých kdysi náct let.

plakát

Pýcha a přemlouvání (2022) 

Nízké hodnocení nechápu. Víte, co? Mně se to líbí moc. Víc než verze 2007, která má mnohem vyšší hodnocení. Jasně, to čučení do kamery a to, že z krásné literární postavy udělali alkoholičku, trochu kazí dojem, ale celkově..můžu na to koukat pořád dokola. Naopak představitel kapitána Frederika není žádný prvoplánový šampon a právě proto se mi líbí o to víc. A navíc oblečenou (konečně) Dakotu Johnson lehce zkousnu, ta holka něco v sobě má :-)) Kupodivu na mě tentokrát (světe div se) nepůsobili nijak rušivě představitelé všech možných národností a barev pleti (Bože díky, že jsou tady muži muži a ženy ženami..!). Žasnu při četbě recenzí, jak se zase z každého druhého našeho spoluobčana stal odborník na kinematografii.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Nezlobte se na mě, ale výjimečně souhlasím se všemi negativními komentáři. Jak já milovala Thora..do včerejška. Od té doby,co začali strkat všude duhu, jde to s filmy (všemi!) naprosto do háje (všiml si toho někdo?!). Poslední Marvel,na který jsem šla do kina,toto nestojí snad ani za to si to pustit v telce. Parodie, výsměch,všude samé barvičky včetně Dia. Takový frajer (včetně herce) a oni z něho udělají takového debila, ach jo. Přemýšlím pořád, jestli to jako studio myslí vážně, nebo si už že všeho taky dělá jen pr... Hvězda za aspoň ucházejícího záporáka, fakt z něj šla docela hrůza (takže aspoň nějaká stará dobrá normálnost..) a druhá za to něco mezi Thorem a Jane. Všechny ostatní míří do nejen filmových pekel.