Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (883)

plakát

Případ pro exorcistu (2015) (seriál) 

První část: Slušná podívaná. Nejvíc zatím zaujala asi postava Krobotova detektiva. Škoda, že tam nebyla víc. Druhá čast: Zde mi přišla přesřelka udělaná celkem nezajímavě. Třetí část: Zde už jsme se dočkali vyvrcholení a vysvětlování - to jsem si představoval trochu jinak.

plakát

Reportérka (2015) (seriál) 

Dojem po první části je dobrý. Uvidíme, co části další.

plakát

Vraždy v kruhu (2015) (seriál) 

# 1/1 - první díl mi připadal o něco lepší než druhý, ale ty znamení mi tam do toho taky neseděly. Podle mě špatná idea. Úplně by se to bez toho obešlo a působilo by to hned chytřejc # 1/2: některé herecké výkony nebyly moc dobré. Hned první scéna byla kvůli tomu nechtěně vtipná. Plus to pletení znamení do toho - ha ha, sráželo to výsledek # 1/3.... - .. ve stejných kolejích jako předešlé díly :)

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Ani jsem se na to moc netěšil, protože z trailerů to vypadalo jako taková digitální přebarvičkovaná pohádka, ale výsledek slušná podívaná. Hlavní záporák by si možná zasloužil víc prostoru pro vykreslení toho, proč mu tak jeblo.

plakát

Andělé všedního dne (2014) 

Pěkné to má, paní režisérka, pěkné. Nad logikou děje radši nepřemýšlet, protože jsou v tom andělé, kteří se dokáží i zjevovat, znají budoucnost, a přesto se jim tu budoucnost moc nedaří pozměnit, i když by chtěli, ale jinak všechno to kolem bezva. Pěkná kamera, dobrá hudební složka. A i ten v místech pro někoho nelogický děj je celkem fajn. Dá se na to v klidu koukat.

plakát

Annabelle (2014) 

V podstatě dobrý. Pár slušných lekaček. Jinak horor jako každý jiný (teď myslím ty slušnější). Takže hodnocení strhávám spíš za neoriginalitu.

plakát

Batman: Strange Days (2014) (TV film) 

Taková zbytečnost. Udělané to není špatně, ale to člověku, pokud zrovna není nějaký ultra fanda, nedá.

plakát

Cabin Fever: Patient Zero (2014) 

Málo děsivé, občas nějaký hnus, postavy, kde nejde fandit nikomu, nic moc příběh, nic moc pokus o závěrečné překvapení

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Možná jsem měl trochu vysoké očekávání, protože jako taková bomba mi to nepřišlo. Viděl jsem dobře udělaný film se špionážní tématikou, který má několik přehnaných scén, né zas tak netradiční zápletku a z kterého si časem možná nevzpomenu na žádnou scénu

plakát

Cena za slávu (2014) 

Odpornost. Nejdřív celkem zajímavé, co se bude asi tak dít, ale nijak přitom extra děsivé. No a pak se teda něco děje, moc příjemně se na to nedívá, děsivé to taky není, a pak přijde několik nechutných scén a je konec.