Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Star Trek: Hluboký vesmír devět

Star Trek: Hluboký vesmír devět (1993)

Jednoznačně nejlepší seriál ze světa StarTreku. Lidem, kteří zde dávají nízká hodnocení mohu říci jen jedno. Když to hodnotíte po třech sériích a ještě příšerně nadabovaných, tak to raději nehodnoťte vůbec. Jestli je tady někdo schopný napsat, že je DS9 užvaněná, tak to ať se raději TNG a Voyageru vyhne obloukem. Podle mě je DS9 jedinečná v několika ohledech. Především už se tolik nehledělo na G.Roddenberryho a dalo se vale trapnému poletování v kosmické lodi z platenty na platetu. Herci jsou ze všech ST seriálu rozhodně nejlepší. V době vzniku seriálu byla ST popularita opět navrcholu díky TNG, tudíž po finanční a tím pádem trikové stránce rozhodně nějlepší ST. Co je nejpodstatnější, je to nejakčnější seriál ze světa ST. Kolik akce jsme si žažili v TNG? Bitva u Wolf 359? Pár lodí federac útočí na borkskou krychli? V DS9 proti sobě bojují celé tisícové flotily. V neposlední řadě má rozhodně nejcharizmatičtějšího kapitána B. Siska, kterého skvěle zahrál Avery Brooks. Po sedmi sériích s posádnou žijete a na konci posledního dvoudílu mám vždycky chuť si pustit pilot(mimochodem také výborný) znovu a navázat na konec začátkem. V zahraničí, co jsem se dočetl, je DS9 považován za nejlepší a nejkomplexnější novodobý seriál ze světa ST. Proto pro každého, kdo má rád kvalitní sci-fi je tohle povinost. Koukejte na to v původním znění. Dejte si čas projít si prvními třemi sériemi(vůbec ne špatnými, spíše naopak) a dostane se vám nevšedního seriálového zážitku. PS: Tolik zatracované první tři série patří k mým nejoblíbenějším..

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica (2004)

Jsem opravdu rád, že doba pokročila a umožnila točit čistokrevné sci-fi pro čistokrevné fanoušky, jako jsem já. Tenhle seriál prostě můžu. Tempo je sice trochu pomaleší, ale propracovanost děje a výborné vizuální efekty daly hercům možnost se předvést, což splnili na jedničku. Na tento seriál se stojí za to podívat, protože nic takového nebylo a bohužel dlouho nebude.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Co napsat k tomuto fenoménu, při jehož sledování vyrůstaly generace lidí? Snad jen, že vytvořil sou vlastní škatulku. Do 15 série naprosto ultimátní zábava a i potom většinou solidní.. Nekonečná studnice vtipných hlášek, kterým většinou všichni rozumí..

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů. Inteteligentní humor. Dojemné i hluboké momenty. Vynikající mix všeho co dělá dobrý seriál. Geniální herci v čele s A. Aldou. Nezidealizovaný pohled na válku. Srdeční záležitost.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Ultimátní zábava pro mírně inteligenčně pokročilé. Seriál, který je pro každého alespoň polonerda srdcová záležitost. Odkazy na spoustu věcí jež miluji ať už seriály, filmy, počítačové hry, stolních hry, karetních hry, fyzika, astronomie a vůbec všeho možného vytváří ojedinělý mix u kterého se nejde nebavit. Vynikající herci, jejichž talent pro situační humor je obdivuhodný. I po pěti sériích to má pořád tu stejnou šťávu a pořád to stejně dobře baví. Lucky Louie a BBT jsou mé nejoblíbenější novodobé sitkomy. PS: Dabing nebrat, 50% humoru je pryč

Jericho

Jericho (2006)

Tento seriál jsem měl opravdu hodně rád pro jeho postapokalyptickou vizi, která mě sama o sobě vždycky fascinovala. Spojení rodiného pojetí s akční zábavou zafungovala dobře. Celý seriál mě opravdu hodně bavil. Proto mě velice mrzí, že skočil tak brzo. Mohl toho nabídnou o hodně víc.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Tak jsme u konce, hmm byla to jízda, na kterou budu ještě dlouho vzpomínat. Bohužel ne vždy jen v dobrém, i když musím uznat, že v dobrém daleko více. Tento seriál má určitě mnoho výjimečného. Výborně obsazené herce, scénář, propracovanost do detailu, ale přesto mi k naprosté spokojenosti chyběla jedna zásadní věc. V některých pasážích jsem chování postav absolutně nerozuměl. Zdálo se mi nelogické a naprosto odporující jejich předchozím proklamacím a postojům. Ani opravdu napálené finále ze mě tento pocit nedostalo. Neberte mě špatně, jsem rád, že seriál dopadl, jak dopadl.Tak trochu nehollywoodsky, přesto ve mě přetrval pocit, že se některé situace daly vyřešit příběhově daleko lépe. Přesto doporučuji všemi deseti, tento seriál patří k tomu nejlepšímu co se na současných obrazovkách, monitorech dá vidět. 80%

Kravaťáci

Kravaťáci (2011)

Inteligentní, vtipné, zábavé, neotřelé. Baví mě to..

Hříšníci

Hříšníci (2011)

Vyobrazení světa na Americkém předměstí, které je podle mě daleko pravdivější a vtipnější než drtivá většina minulé i současné sitcomové scény. Shameless US and Lucky Louie is the best!!

Lucky Louie

Lucky Louie (2006)

Ultimátní, bezskrupulózní, drsný, přisprostlý, neskutečně vtipný a pravdivý. Takový je tento seriál. Mr. Pizza box maann :-)