Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (693)

plakát

Americký chopper (2003) (pořad) 

Tohle mě fakt nebaví, jeden z nejhorších pořadů na Discovery.

plakát

Americký táta (2005) (seriál) 

Hodně slabej odvar Family Guye. Hodně slabej.

plakát

Amores perros - Láska je kurva (2000) 

No to bylo strašný. Tak neuvěřitelně nudnej a trapnej film jsem nečekal. Zvlášť když jsem koukal na okolní hodnocení. Dokonce (a to se mi stavá výjimečně) jsem tento "skvost" ani nedokoukal! Prostě jsem to nezvládl. Váhám ještě nad odpadem, ale tak krutej bejt nemůžu. A nebo ne?

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Ale tak jako jo. Lepší než Šifra, ale pořád to ve mně nevyvolalo žádný pořádný emoce, a ani mě tak úplně nezajímalo jak to dopadne. Pochybuju, že se na to někdy podívám znova. Ale jako solidní tři *.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Zápletka byla slabší (vlastně nešlo vůbec o nic. Bartoška aka God by býval mohl ztracené jablko teleportovat zpátky na Nebe v jakémkoli okamžiku), ale ústřední dvojice byla super, takže v tomhle ohledu mi to fungovalo. Anděl a až překvapivě hodný čert se pěkně doplňují v dialozích a je dobře, že příběh stojí převážně na nich. Kerekes to slušelo a do role se hodila výborně (takovou nenafintěnou krásou), ale její dceru mohli teda vybrat lépe. Za a) nebyla matce ani trochu podobná a za b) hrála tak nějak průmerně, ale možná jsem jen zmlsanej z dětských herců z hollywoodské produkce. Jediné, co mi ve filmu vyloženě vadilo, byla přítomnost Bílé (kdyby tam měla větší roli, tak by mi nedělalo problém film přestat sledovat), ale aspoň byl na konci filmu někdo, kdo umí zpívat. 70%

plakát

Animatrix (2003) 

Jako celek úchvatný dílo i s celkem vyrovnanejma dílama. Žádnej špatnej, samý nadprůměrný a některý geniální. Nejvíc se mi líbili tyto: Program, Kid's Story a World Record. Matrix je úžasnej svět. 100%

plakát

Animatrix: Detektivní příběh (2003) 

Nechybí tomu vtip, zápletka, pointa, téměř vše, co bych mohl chtít. Škoda jen, že je to tak krátký a... plochý. Jsem asi zbytečně náročnej, ale tomuto mini-dílku chybí něco navíc. Něco, díky čemu bych si to pamatoval. 9 out of 10.

plakát

Animatrix: Dětský příběh (2003) 

Animace při jízdě na skateboardu je nepřekonatelná. Top story. "They know you know. They're comin' for you."