Reklama

Reklama

Animatrix: Druhá renesance 2. část

  • USA The Animatrix: The Second Renaissance Part 2 (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Uprostřed prohrávané války se stroji musel člověk učinit rozhodnutí. Ze všech darů, kterými bylo lidstvo obdarováno, se stalo světlo darem nejpostradatelnějším. Jelikož stroje fungovaly především na sluneční energii, rozhodli se lidé zakrýt slunce neprostupným černým mračnem, které mělo pokrýt celý svět. Začínalo být nepsaným pravidlem, že lidé v krizi dělají špatná rozhodnutí. Stroje totiž tah předvídaly a dokázaly se se ztrátou sluneční energie vyrovnat... Dokázaly ji nahradit... Nahradit námi... (3DD!3)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Válka mezi lidmi a stroji pokračuje. A lidé, jak mají ve zvyku, přijdou na "finální řešení strojového problému". Zatáhnou oblohu, čímž odříznou stroje od zdroje energie, Slunce. Ale tím si sami podepíší ortel nad svými životy, stroje brzy najdou alternativní zdroj energie - a to právě z lidských těl ... Tak toto byla bezkonkurenční bomba. Ať již vlastní boje mezi lidmi nebo stroji, nebo ona beznaděj, která pro mně (jako zástupce lidského druhu) z filmu čišela. To, o čem jste při filmovém Matrixu, jen přemýšleli - je tu dovysvětleno. Opět škoda trochu jednodušší animace - ale to je všechno tím, že vizuální bombu tvůrci Animatrixu vypustili hned na začátku... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jeden z najsilnejších príbehov. Tá miera úzkosti, ktorá ma obklopila počas sledovania bola zároveň tou emóciou, ktorá ma neskutočne potešila. Sila príbehu v značnej miere spočíva v jednoduchosti aj keď aj v tomto prípade platí, že všetko je to o detailoch. Dokonalé vykreslenie konca a apokalypsy. Skvelé prepojenie s prvým filmom a hlavne je to funkčné aj ako samostatný príbeh. Jeden s top príbehov s Animatrixu. ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

I přestože samotný film Matrix se mi vůbec nelíbil, tak musím uznat, že animované kraťasy vydají více emocí než celé matrixovské filmy. Od první seznamovací části animatrixu jsme se posunuli k mrazivé bitvě, emocionálně na úrovni. Výsledek vám nechá sevřené hrdlo. Sice mi to připomíná vykradenýho Terminánota a Skynet a nejradši bych tomu dal o hvězdu méně. Ale tahle část mě skutečně oslovila a to mi nedovolí jít pod. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Byly provedeny úspěšné testy, které prokázaly, že v žádném případě nedojde k ohrožení lidského organismu." A operace Temná bouře může začít, protože vymývání mozků proběhlo důkladně a skvělý sebevražedný nápad na odstavení slunečních paprsků z povrchu zemského tím mohl být realizován. Takhle zkrátka vznikl Matrix a já jsem rád, že jsem mohl být při tom. ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Tam, kde jsme skončili v jedničce, pokračuje dvojka. V druhé části jsme zavedeni přímo na bitevní pole, do války mezi lidi a stroje. Stroj zabijí lidi, člověk zabijí stroje.. do toho rychlá "matrixovská hudba" a všichni se řežou. Samotný příběh nám toho moc neřekne (to musíte zabrousit k části číslo jedna), ale přecejen je to součástí Druhé renesance.... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama