Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (693)

plakát

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008) 

Prakticky jsem u toho spal... Začátek vypadal jako supr nápad, ale ten mumiovitej císař byl nudnější, než jsem čekal. 40% P.S. kdyby tam byla Rachel Weisz, tak by šel film určitě brutálně nahoru. Klidně přes 70%, ta "nová" se fakt nechytá.

plakát

Náš vůdce (2008) 

~~~~~ Přestože jsem věděl, že bude film v něčem unikátní, nečekal jsem, že mě zasáhne tolik. Skvěle promyšlené, drsné a kousavé drama, které vás donutí se zamyslet. ~~~~~~ Die Welle! 90%

plakát

Nejtajnější přání (2008) 

No tyvole, to bylo blbý. Kdyby tam nebyl Michael Cera, tak si to NIKDY nestáhnu (navíc ta scénka, ve který se objevil, byla vážně nudná). Ale co, stalo se a už s tím nic neudělám. Dokoukat se to dalo, ale že by mi to něco dalo, tak to by se zase říct nedalo. 35% P.S. Jediný, co mě vážně pobavilo, byl tlustej týpek (Andy Milonakis) a umělá vagína.

plakát

Okruh (2008) (TV film) 

Koukal jsem na to jenom kvůli Michelle Trachtenberg, kterou znám dobře z Eurotripu, ale samotnej příběh byl neskutečně špatnej, auta Nascar jezdila po okruhu naprosto nereálně ( neustále 1 cm od sebe) a strašně pomalu. Navíc tam byly i logický trhliny a debilní časový skoky (v jedný chvíli je do konce 30 kol, pak Michelle najede na kus upadlýho nárazníku, zajede ke straně, a než vyleze z auta, tak závod skončí). Film je plný klišé, který ale ani nejsou podaný správně. Děj prostě nudnej, žádná pointa, žádný vyvrcholení, film prostě jen tak skončí. 15% a to jsem ještě hodnej.

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Podivuhodný případ jsem si prostě užil a vůbec jsem nepřemejšlel kolik tomu dát. A ani teď nevim. Ale u filmů, u kterých zapomínám na svět a soustředím se jen na děj, se vlastně hodnocení nabízí samo.

plakát

Po přečtení spalte (2008) 

Mě se to fakt líbilo, trochu krátký, ale nabitý a chvílema velmi velmi vtipný.

plakát

Quantum of Solace (2008) 

Nevim, jestli jsem se na to koukal ve špatnou chvíli, ale už po deseti minutách mě to vůbec nebavilo. Tak jsem tomu dal ještě půl hoďky a nakonec jsem to vypnul. Naprosto nechutnej střih v akčních scénách divákovi absolutně znemožňuje rozpoznat to, co a proč se vlastně děje. Všechno je rozmazaný a rádoby drsný, ale zážitek to jenom kazí. Když jsem po parádním Casinu Royale čekal něco podobnýho, tak jsem se hodně přepočítal. Navíc ani příběh mě absolutně nebavil a přestože jsem si na Craiga jako na Bonda zvyknul, tak mě tady nevím proč celkem odpuzoval. Možná tomu dám ještě někdy šanci, ale zatím je to tak max na 30%... edit: jen takovej dodatek; dokonce si myslim, že Craig je výbornej Bond, ale prostě ne v tomhle filmu.

plakát

Rallye smrti (2008) 

Pěknej moderní film. Takovej typickej americkej. Porovnání s Death Race 2000 pokulhává, páč z toho sice trochu čerpali, ale jinak je to vlastně úplně jiný. Ale slušný. Unešenej jsem nebyl, znuděnej taky ne. Ale pár super scén se taky našlo.

plakát

Sim Salabim (2008) 

Zábavný a vtipný jako snad všechny kraťasy od pixaru. Nelze jinak než pět.