Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (70)

plakát

Arnold (2023) (seriál) 

Parádní motivační dokument o Arnoldovi s Arnoldem! Vše o jeho začátku a pádu, o politice, o světě jako takovém, jak to vše začalo a fungovalo! Opravdu boží! Je to prostě ikona a pořád bude!!! Na jeho filmech jsem vyrůstal a právě o to víc mě mrzí, že už je tak starý :( Místama se mi na něj opravdu špatně dívalo, resp. nemohl a pořád nemůžu uvěřit, že už je tak starý (v dobrém slova smyslu samozřejmě). Každopádně dokument super, rozhodně doporučuji!

plakát

Policajt samurai (1991) 

Velmi stručně. Je to ta nejlepší nejhorší blbost, kterou jsem za celý svůj život viděl. Tak tupé až boží :D Doporučuju. "What does Katana mean? Katana means Japanese sword" To jako fakt? Prostě nemůžu jinak než za 5 hvězd. Tento biják si to fakt zaslouží :D LOL

plakát

Million Dollar Baby (2004) 

Nebudu tady psát o skvělých hereckých výkonech, že H. Swank byla fakt super, protože to fakt nemá cenu :) Prostě všechno bylo perfektní! Ale musím se k něčemu přiznak - málokdy se stane, že mě nějaký film dokáže rozbrečet, resp. skoro vůbec, ale u tohoto jsem bulel a to jako fakt bulel :) Jednoznačně doporučuju všem, hlavně těm, kterým se líbí box! 95%.

plakát

Haló, haló! (1982) (seriál) 

Furt vidim, jak tam, za barem, mava tim dlouhym salamem :D Paradni serial :D

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Právě jsem se dodíval na konec třetí série a já prostě nemám slov. Závěr byl KRUTĚ NEJKRUTOPŘÍSNĚJŠÍ až mě z toho lezl mráz po zádech! Nejlepší novodobý seriál současnosti, který jsem za poslední roky mohl vidět! Jednoznačně doporučuju!

plakát

Rošťáci (1985) 

Pro mě nostalgická erekce :)

plakát

Znamení (2002) 

Mám nesmírně moc rád filmy s mimozemskou tematikou a tenhle skvost se Panu režisérovi opravdu povedl. Můžu si jeho Znamení pouštět pořád dokola a pořád ve stejných pasážích cítím mražení v zádech, i když už předem vím, jak to dopadne. Vynikající výběr postav, skvělé zvukové efekty... Musím prostě dát 90%.

plakát

Avatar (2009) 

Jednoho dne jsem surfoval po internetu a díval se, co se chystá na plátna našich kin. Čirou náhodou jsem narazil na AVATARa. Byl jsem zvědavý, copak to asi bude za filmík? Jakmile jsem si přečetl rejžovo jméno a o čem to bude, neměl jsem žádné obavy o celý film, nýbrž o příběh, jako někteří jedinci. A měl jsem pravdu. Ve 3D kině jsem se nestačil pořádně nabažit Pandory a musel jsem jít ještě jednou. J. Cameron dokázal, že točit umí i po dlouhé pauze od Titanicu. Tak dokonale realistcky barevné animace jsem ještě neviděl. Nesmím opovrhovat také skvělé herecké výkony (animace). Mohl bych psát dost pozitivních věcí, a proto vše shrnu do jedné krátké věty - DOKONALOST SAMA O SOBĚ! Velká poklona panu režisérovi. Nemůžu jinak, než dát 99%.