Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Fúúú. Prožít tento serial je jeden velký zážitek. Nic lepšího v seriálové tvorbě dlouho nenajdememe. Tvrzení v komentářích, že celý seriál je jedna velká škola životem jsem nejdřív moc nechápal, ale po dokoukání to chápu až moc dobře. Velké zvraty, geniálně napsané postavy (+ realistická reakce na okolnosti) a obrovská epičnost je jen zlomek toho co tento seriál nabízí. Při sledování zažijete smutek, štěstí, nervozitu a další emoce alespoň na malý moment. K hereckým výkonům lze říct jen jedno slovo: Bravo. Naprosto geniální a nejlepší volba pro hlavní roli: Bryan Cranston. A největší BITCH celýho seriálu a frajer, kterej si toho neskutečně prožil: Aaron Paul. A abych nebyl sexista, tak výkon Anny Gunn byl také vynikající. Bože jak já ten seriál miluju. 1. Série 9/10. 2. Série 9/10 3. Série 9,5/10 4. Série 10/10 5. Série 10/10. Breaking Bad - 10/10.

Volejte Saulovi

Volejte Saulovi (2015)

Na spin-off mého nejoblíbenějšího seriálu jsem se těšil a zároveň jsem měl strach. Přeci jen buďme k sobě upřímný, žádný tak velký a úspěšný seriál jako Breaking Bad nikdy nedostal spin-off. Ale světe div ono je to fakt dobrý. První série pro mě byla čistým utrpením. Ten nudný začátek, samé nové postavy, řešilo se jen právo a ne drogy a kartely, prostě nic světoborného. Ale od druhé série se to začíná rozjíždět a od třetí Vince Gilligan a Peter Gould ukazují svůj talent, který projevili u BB. Bob Odenkirk mě strašně překvapil jako famózní herec je a mrzí mě, že neproměnil ani jeden Zlatý Glób. To samé i zbytek hlavního ansámblu. Ale Musím i vyzdvihnout i Jonathana Bankse jako Mika. Jeho postava mě bavila mnohém víc než v BB a byl jsem rád, že jsem viděl velkou část jeho originu. To samé platí i u Giancarla Esposita jako Guse. Nemůžu se dočkat na 6. sérii.: Tak 6.serie mě jen utvrdila v tom jak moc je tenhle seriál skvělý, nadčasový a aktuálně na Vincka s Petrem nikdo v Hollywoodu nemá! 1. série: 7,5/10. 2. série: 8/10. 3.série: 8,5/10. 4.série: 8,5/10. 5.série: 9/10. 6.série: 10/10. Better Call Saul: 9/10.

Dark

Dark (2017)

Tenhle seriál je čistá dokonalost. Nejvíce promakaný projekt mezi seriálama za poslední dobu a američani se mají co učit. Ve zkratce vám tahle temná, depresivní, ale naprosto povedená věc vezme váš mozek dá ho do mlýnku na maso a rozemele ho na malé kousíčky (já jsem se tak teda cítil). Božské herecké výkony, parádní zvolená hudba (hlavně soundtrack) a scénář? ... Myslím, že podobný seriál tu dlouho neuvidíme. Rozhodně zasloužených 10/10.