Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (21)

plakát

Úniková hra (2019) 

Napínavý a akční film, který se nebojí diváka uvrtat do sedačky. Pokud jste fanoušky filmů jako je saw a nebo máte aspoň rádi únikové místnosti je tohle dobrá volba na Váš dnešní večer. Film si pohrává s klaustrofobií, hororovou atmosférou, minulostí postav a nenechá vás odpočinout. Trochu lehčí varianta filmu saw ale určitě se vyplatí zkouknout.

plakát

Projekt X (2012) 

Pokud jste fanoušky filmů jako Prci prci prcičky tak tohle je rozhodně Váš šálek kávy! Zpočátku je děj pomalejší ale to vůbec nevadí, protože od začátku párty až do konce filmu se nezastavíte. Na filmu musím pochválit hudbu, autenticitu párty, která byla skvělá i výběr hlavních postav. Nečekejte od filmu hluboký děj, se zamyšlením na konci. Proste parta teenagerů co se chtějí bavit. Za mě krásné 4/5

plakát

Úplně debilní zprávy (2018) (pořad) 

Satirické zprávy v podání kozaté moderátorky? Občas pobaví občas ne. 3 minuty denně potěší tak proč ne.

plakát

„Čtyři vraždy stačí, drahoušku“ (1970) 

Ne, prostě ne. Až na pár vtipných momentů a narážek byl dej stupidní a místy až trapný. Pár hlášek se najde ale to nemůžu zachránit 2 hodiny nudy.

plakát

Kimi no na wa. (2016) 

Animovaná horská dráha pocitů, které vás nutí co 10 minut brečet štěstím a vzápětí jste v naprostém zoufalství. Film umí skvěle vyvolat pocity a člověk se i přes nesnadný příběh skvěle vžije do hlavních postav. Občas je příběh trošku složitější na pochopení ale s trochou fantazie je to skvělá kombinace. Film doplňuje skvělá hudba, která krásně dokresluje pocity i filmové prostředí. Animace jsou na skvělé úrovni a v plné kvalitě je jedna radost se na to dívat. Upřímně...po dlouhé době film, u kterého opravdu ukápla slza.

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) odpad!

Jednu hvězdičku za dobré masky. Zbytek byl otřesný...dialogy, příběh, atmosféra i hudba... Slabota a škoda času(edit: musel jsem dát odpad po hodině koukání chci mlátit hlavou o zeď)

plakát

Doba ledová: Mamutí drcnutí (2016) 

Bohužel, nejslabší díl z celé série... Pro děti bezva zábava, pro starší ujetá hodinka a něco... Pro opravdové fanoušky série stojí za to vidět. Pokud ale není doba ledová vaše srdcovka nic nezkouknutím posledního dílu nezkazíte

plakát

COOLfeed (2018) (pořad) odpad!

Rádoby vtipný ale vlastně neskutečně trapný pořad. Slečna moderátorka asi neví co je soudnost a celý pořad je vlastně odpad... nemám co říct

plakát

Proč? 13x proto (2017) (seriál) 

Co na to říct... Z pohledu puberťáka se mi chtělo nejednou brečet. A nejednou jsem brečel. Skvělé zpracovaný příběh, úžasná kamera a doplňující hudba se dokonale hodí. Zatím jsem zkoukl první sérii a je to opravdu pecka.. Nejen pro teenagery ale i pro dospělé. Určitě to za to stojí. Občas vám epizody vyrazí dech, bude se vám chtít brečet, budete chtít křičet a možná budete naštvaní na vše okolo sebe ale hlavně... Budete chtít koukat dál. Občas jsem si musel dát mezi epizodami pauzu a nedal jsem více než 3 za den... Je to psychicky fakt záběr ale přeju vám co nejlepší zážitek protože to za to sakra stojí! "proč jsi mi to neřekl když jsem byla živá?"

plakát

Doba ledová (2014) odpad!

Jeden z nejhorších Béčkovych filmů co jsem kdy viděl. Každých 30 vteřin viditelná chyba ve filmu. Kamera a rozhovory otřesné... Ztracený čas.