Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (2 138)

plakát

Svět z ptačí perspektivy: Island, země ledu (2013) (TV film) 

Velmi pěkný a jednoduše uchopený dokument vystihující přírodní i kulturní skvosty Islandu. Dechberoucí scénerie, citlivě postavené města a vesnice v přírodě, islandští koně, vodopády, gejzíry, lidé... opravdu mnoho důvodu pro cestování. V dokumentu chybí snad jen krásní papuchalkové. Po přednášce Jirky Kolbaby a tomto dokumentu si stále o to více přeji tuto zemi někdy v blízké budoucnosti navštívit. Ke stažení hýr .

plakát

Závěť (2007) 

Kusturica na drogách... nebavilo.

plakát

Šílenci z Manhattanu (2007) (seriál) 

Dokoukáno, přes pár trapných momentů (nedostatků) ve scénáři jsem se skvěle bavil až do konce. Sedmá série má pak už příliš rychlý spád, což je možná škoda, když předchozích 80 dílů má úplně jiné tempo a styl vyprávění. Každopádně Don je frajer a výborně zahranej Jonem Hammem. Pro mě jedna z nejzajímavějších seriálových postav, která si tehhle seriál defakto ukradla pro sebe...

plakát

Kocour Bob (2016) 

O žádný zázrak se samozřejmě nejedná, ale je to celkem koukatelný film podle knížky.

plakát

Neznámý (2011) 

Začínalo to tak zajímavě a nakonec se z toho vyklubala solidní hovadina... SCHADE!

plakát

Správní chlapi (2016) 

Taková rádoby Smrtonosná Zbraň, na jedno podívání to stačí, víc ne třeba...

plakát

Antarktida: Rok na ledu (2013) 

"My bychom umrzli, jim není zima, snídají nanuky a eskyma". Zpívává Jarek dlouhá Nohavica. Musím říct, že dobrovolně strávit na Antartidě deset let je sázka o zdravý rozum. To musíte být buď tučňák nebo mrož v minulém životě. A ani těm tam není zrovna dvakrát hej. Tento dokument narozdíl od přírodopisných popisuje každodenní situace, které zažívají lidé, kteří si tuto životní cestu vybrali. Samosebou zamrzlá příroda má své kouzlo, ale raději z tepla domova.

plakát

Tokio, město superlativů (2015) (TV film) 

"Mimořádná linka Praha Tokyó, přístav nádherných snů". Leda tak ve snu! Vzbuď se Hanko vole ze sna a už ty drogy neber! Tokyo je šílená betonová džungle plná potrhlých kamikaze. Ale asi za to může dokument, který je nudně natočen a na základě toho co jsem viděl bych se tomu obloukem vyhnul. Třeba zdání klame, kdo ví...

plakát

Kočka není pes (2017) (pořad) 

Kočka není pes a včera není dnes. Každopádně nedrbejte kocour na břichu, jinak se vzruší a kousne vás... to jsem si odnesl z tohoto pořadu.