Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (4 699)

plakát

Havěť (2023) 

Dost překvapující a dost dobrý arachno-horor, který ve svém subžánru vlastně nemá konkurenci. Pavouci vypadají dobře, jsou to mršky rychlý dost scén není příjemných. Vaniček na sebe upozornil tím nejlepším možným způsobem. Když pominu policii jak po lobotomii a hloupý závěr, je Havěť parádní horor, dost připomínající druhé REC.

plakát

Představa o tobě (2024) 

Jo, ve druhý polovině to šíleně drhne. Jo, konec je šíleně za A natahovaný a za B přehnaný. Jo, Nichoas Galitzine nebude herecký eso. Ale celý mi to sedlo a perfektně trefilo do nálady. Anne Hathaway vypadá božsky (snad nikdy nebyla krásnější) a herecky táhne celý film, ani se nemusí snažit. Romantická komedie v první půlce mi seděla náramně. Ti dva mají chemii mají (na rozdíl od názorů v recenzích), spolu jim to sedí a osobně jsem jim happy end fakt upřímně přál. Jen ten závěr byl takový...ubrečeně přestřelený, ale to je nevýhoda filmů podle knih.

plakát

Černá listina - Série 9 (2021) (série) 

Tři jsou vlastně fajn, protože první polovina sezóny byla regulérně příšerná. Ztrátou hlavní postavy (byť otravné) se seriál, i Red samotný, dlouhou dobu hledal. Až s příchodem nového nepřítele se seriál vyšplhal alespoň ho průměrně zábavných vod.

plakát

Pokémon: Mewtwo vrací úder – Vývoj (2019) 

Vůbec nechápu smysl tohohle remaku. Příběhově byl sice i originál o poznání slabší než seriál, ale alespoň tu byla ta klasická animace, která dělá Pokémony Pokémony. Tohle je prostě jen doslovná předělávka, která nenabízí vůbec nic navíc. A k tomu je ta animace naprosto odporná, že i tenhle "novej" Pikachu se nějakými emocemi na klasického vůbec nechytá. Jestli tohle mělo nalákat novou generaci na starý seriál, respektive filmy, tak potěš koště koho tohle napadlo.

plakát

Godzilla Minus One (2023) 

Obrovská pocta těm nejstarším dílům série. Kdo viděl první Godzillu, bude mít pocit nostalgie jak kráva. Hudba, vzhled monstra atp. Jak je na plátně tahle vykutálená mrška, je to všechno paráda. Triky jsou skvělý, akce originální, přehledná a vždy jiná. Naopak jsem byl nadšený jak vypadá Godzilla ve vodě a jak krásné a přehledné bitvy na moři jsou. Bohužel má film 2 hodiny a musí tu být i nějací lidští hrdinové. A i když to není vyloženě špatný, prostě mě to nudilo čím dál tím víc. Škoda toho, protože destrukce je tu parádní.

plakát

Arcadian (2024) 

Srovnání s Tichým místem se Arcadian neubrání. A i když má velmi solidní start se slušnou atmosférou, v poslední půl hodině se to celý rozsype jak domeček z karet. Kluci jsou fajn, Cage je fajn, monstra jsou (asi, nejsou moc vidět) taky fajn, jenže scénář je zhadilost a kamera natolik příšerná, že těch pár pozitiv jde do kanálu. Asi jsem nedával pozor ale...k čemu byl sakra ten úvod a co se tam vůbec stalo?!

plakát

Road House 2 (2006) 

Ellen Hollman vypadá fantasticky. Ona sama to ví, režisér to ví. Takže je na plátně jak jen to jde. Bohužel na všechno ostatní se Scott Ziehl vykašlal, Will Patton tu je asi 10 minut a Johnathon Schaech je herecký pako bez špatky charisma. Dvojka Road House chce jen vzpomenout na oblíbenou jedničku.

plakát

Nový papež (2020) (seriál) 

Tohle prostě nedávám. Zázrak se bohužel konal a ani druhý seriál o Papežovi se nejen, že do mě netrefil, ale naopak úplně minul. Sám ani nevím co bych k tomu víc napsal Sorrentino vytvořil pro mnohé parádní seriál, pro mě to je 19 šíleně nudných, byť zručně natočených, epizod o tématu, který by mě bavil, kdyby to nebyl Sorrentino.

plakát

Hannibal - Zrození (2007) 

Gaspard Ulliel je skvělý. I když mu film, scénář i všechno ostatní hází klacky pod nohy co 20 sekund, jeho Hannibal je slizký, inteligentní a děsivý. Velká škoda jeho úmrtí, protože tady ukázal, že talent rozhodně měl. Film je bohužel pouhou snahou vytřískat něco málo navíc ze známé značky.

plakát

Godzilla VS Destoroyah (1995) 

Scénáristicky samozřejmě stejná slátanina jako předchozí díly, ale tentokrát je tu i zábavné potvory, které vypadají jak potomci Vetřelce a Predátora. Na konci je Destoroyah a zase se to celý začne mydlit. Potěšila ale provázanost, nebo alespoň její snaha, s prvním dílem, včetně závěrečných titulků.

Časové pásmo bylo změněno