Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (2 500)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Od dob Stmívání si u mě filmy s upíry dláždí cestičku velmi pomalu. Nějaká romantika a horor... nemusím. Naštěstí, že se to neobjevilo v zombie filmech, kde by se zombík zamiloval do děvčete a ta do něho a měli spolu polomrtvé nebo položivé dítě. Když to ale opomenu a podívám se na tento počin normálním nezaujatým pohledem, tak se mi to líbilo. Pěkné souboje doplněné zpomalovačkami, takže je tam toho hodně vidět a to se mi líbí. Upíři zajimaví, hlavně jejich huba a Lincoln se sekerou jak já rád říkám "efektní". Děj je od začátku jasný, jakým směrem se bude ubírat a zakončení nakonec také ušlo. Nebylo tu nic, co by mi vyloženě vadilo.

plakát

Abraham Lincoln vs. Zombies (2012) 

Špatná práce... Kamera jak z amaterských filmů, nudné dialogy, herci hrát také neumí, špatné efekty a ještě jednoduché zabíjení zombíků až na Lincolnovu kosu, která celkem ušla. Zombíci neskutečně pitomí, to i v 80. letech měli nějakou úroveň. Je toho dost co je špatně že? Hodně, hoodně nevyužitý potenciál.

plakát

Absurdistán (2006) 

Myslím si, že takhle to nakonec opravdu skončí. Už teď to pociťuju na naší populaci :D Třeba za to může Černobyl, nebo to my sami? Film byl to pravé pro mě, od každého něco, ale hlavně zábavný.

plakát

Abulele (2015) 

Izraelci se předvedli a představili nám slušný příběh s příšerkou Abulele, s dobrými efekty i příběhem, který mi stylově připomínal podobné americké snímky. Poznávání je roztomilé a jak už to tak bývá se tu objeví někdo, kdo chce tyto příšery zprovodit ze světa, takže dobrodružství za záchranou příšerky, která umí být neviditelná může začít. :-)

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Milá detektivní komedie, která díky představení Jima Carreyho a jeho neobvyklých vyšetřovacích metod utkvěla v myslích mnoha lidí a myslím si, že se k ní i rádi vracejí.

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

Podobně dobré jako první Ace, možná by se dalo říct, že pokračování bylo o něco vtipnější a záživnější. A stejně ta scéna jak Jim vylejzá ze zadku je prostě top. :D

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Tuhle romantickou komedii mám rád. Všechno klapalo jak mělo, byla tu duchařská tématika, kterou mám rád a bylo tu i pár uzlíků, které se později srozumitelně rozmotaly. Pěkný film opravdu.

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Klasická pohádka, která by se měla dětem pouštět před spaním, hlavně ty scény, kde se děti chtějí vzájemně pozabíjet a rodiče je v tom ještě podporují. :D Na prvotinu Sonnenfelda hodně dobrý.

plakát

Addamsova rodina 2 (1993) 

Pokračování, za které se Sonnenfeld vůbec nemusí stydět. Další várka skvělé morbidní zábavy. I dabéři mají občas zamotanou pusu a tak určitá věta může vyznít dost zábavně. - Mluv česky! - Ty pičo!

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

Už z mládí jsem měl odpor k Adéle. Bylo to takové nepříjemné a tento pocit ve mě převládá i do dnešních dní a celý film jsem jakoby seděl v bublině, aby mi z toho nebylo zle. :D I díky tomu mě pan Dočolomanský nepřišel nikdy moc sympatický, za což se mu omlouvám. Nelíbilo se mě to, vtipné to také není, takže už nikdy více.