Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (2 500)

plakát

Buranský masakr (2011) 

Koukal jsem se na to s titulky, které překládal zřejmě samotný google překladač, ale angličtina zde není moc složitá, takže to šlo. Jinak co se týče filmu, není úplně špatný. Překvapivě jsou zde zdařilé gore scény, které bych u "levného" béčka moc nečekal, ale překvapivě i zde se daly sesbírat originální záběry na končetiny, vnitřnosti atd. Jo Hartley byla docela dost přesvědčivá ve svém podání, jinak ostatní nic moc no... Doufám že na podobnou vesničku buranů nikdy nenarazím. :D

plakát

Bláznivá noc (2016) 

Taková jednohubka, kterou táhne Jason Biggs, i když téma není úplně to co bych vyhledával, tak občas to byla docela sranda, ale že by se u toho člověk nějak výrazněji bavil, to zase né. :-)

plakát

Bubáci (1986) 

Hodně velká nuda, která nedokázala zaujmout ničím, krom zdařilých masek a že jich bylo, jinak opět tragické chování postav, které je smutně úsměvné. Aspoň za ty masky zvedám o jednu hvězdu hodnocení.

plakát

Experiment Belko (2016) 

Další vyvražďovací slast, která má celkem dobrý nápad, jenomže jak už to tak bývá, tak tu není vychytané chování postav, které mnohdy nepůsobí úplně realisticky. Ale pro milovníky podobných filmů je další přírůstek rozhodně vítaný. :-)

plakát

V jako Vendeta (2005) 

Film je hodně poutavý. Vé je tajemný bojovník za svobodu a navíc dokonalý i v bojovém umění. V čem ale vidím problém je délka filmu a právě některé rozprávky pana V, které byly chvílema zbytečné a hlavně film jako celek mi přišel dost zvláštní. Prapodivně zpracovaný a pojatý. Jinak to mohl být opravdu pěkný film, ale je tu plno věcí, které srážejí konečný zážitek.

plakát

Insidious: Poslední klíč (2018) 

Prozatím nejslabší Insidious, který mě ani moc nedokázal pohltit svoji atmosférou a i lekaček tu je podstatně méně a hlavně je tu i slabší dějová linka, která toho bohužel neměla moc co nabídnout. Ale pořád jde o ucházející horůrek a jsem rád, že se rodinka rozrostla o další kousek, i když mohl být lepší.

plakát

Lunapark smrti (1985) 

To je tak, když si partička chuligánů z maloměsta myslí, že můžou všechno a vše jim projde, pak není divu, že může dojít i na tak drastické šarvátky jako zde. No chvílema to bylo mimo chápání. Jen tak se tam začnou vyvražďovat a to mi nepřišlo moc realistické, ale aspoň je tu známka fandění mírumilovné dvojce.

plakát

Smrt stopařek (1979) 

Jeden z nejznámnějších českých krimi filmů, který i svým způsobem a dějem rozhodně dokáže zaujmout. Na jednu stranu je dobré, že se příběh zaobírá oběma stranama, jenomže někdy je lepší přiklonit se jen k jedné, ale i tak jde o dobrý český počin.

plakát

Jaro, léto, podzim, zima... a jaro (2003) 

Význam filmu šel nějak mimo mě. Po celou dobu jsem se dost nudil a vůbec mě to neoslovilo. Ten začátek ještě částečně ušel, jenže potom to šlo už jen z kopce a nakonec jsem litoval stráveného času u tohodle filmu. Horší dvě hvězdičky.

plakát

Mumie (2017) 

Doufal jsem, že by nová Mumie mohla mít něco společného s Mumiemi s Brandonem, že bych se aspoň trochu u filmu pobavil, ale to tu moc nehrozí. Na jednu stranu to je dobře, na té druhé bych více humoru uvítal. Cruise mi v roli moc neseděl, ale co nadělám. Svým způsobem dokáže tato Mumie zaujmout. Má dobré triky (i když některé efekty byly jakoby odfláknuté a nepůsobily dobře) a akční scény. Příběh a děj je také dobrý, jen toho nového už není moc co nabídnout... jakoby jsem už něco podobného někdy viděl. Lepší průměr.