Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (2 500)

plakát

Coco (2017) 

Po dlouhé době nějaký pořádný animák, který má své kouzlo, jedinečnost a chytí vás za srdce. Ač je téma dosti ponuré, je to přesně to, díky čemu se Coco odlišuje od ostatního. Nese poselství, že rodina je nadevše a že bysme neměli zapomínat ani na ty, kteří tu již s námi nejsou. Mexikánská kultura je v tomhle pěkná.

plakát

Zvěřinec časopisu National Lampoon (1978) 

Ač to má být komedie, tak vtipnýho tu není vlastně nic. Pro naše končiny je toto téma dosti vzdálené a ani po dějové stránce není o co stát.

plakát

Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek (2016) 

Vcelku vydařený animák, který se z počátku dost táhne a to hlavně díky nedůvěře zvířecích protagonistů k Robinsonovi. To zabere dost času, ale potom to už je pohodový animák.

plakát

Pat a Mat ve filmu (2016) 

Tak ani tentokrát jsme se uceleného příběhu nedočkali. Je to jen několik příběhů poskládané do délky, aby se mohl pyšnit názvem "ve filmu". Z toho se mohla udělat jedna celá série po několika dílech. Ono stačí sledovat deset minut a máte dost, ale sledovat to v kuse i pouhých 80 minut, tak to je přesto dost ubíjející a bohužel ani jednou jsem se nezasmál. A pro mě jako perfekcionalisty, tak pro mě bylo opravdu těžké sledovat, jak všechno ničí a používají nesmyslné věci k sestavení tentononce.

plakát

Maximum Ride - Experimentální děti (2016) 

Jako seriál by se to možná uchytilo, ale jako film naprosto nefunguje. Postavy jsou zajimavé, ale není tu prostor pro představení jednotlivých "dětí" a to je dost velká chyba. Otevřený konec je další chyba, protože pokračování se určitě nedočkáme a po příběhové stránce je to dost jednoduché a trochu padlé na hlavu. Je tu skrývání, samozřejmě je objeví, uvězní a co jiného by následovalo, než že se osvobodí a to je vše...

plakát

V pasti (2016) 

Zvláštní děj, který je docela úchylný a nebyl to asi úplně dobrý nápad se vydat tímto směrem, ale na druhou stranu to je zase originální. :D V určitých momentech to mělo dobrý náběh, ale prostě to celé mi nebylo moc příjemné.

plakát

Počátek (2010) 

U první projekce jsem zřejmě nedával moc pozor, proto mě to vůbec nebavilo. Při té druhé jsem měl podobné sklony k odbíhání, protože je asi ten příběh takovej, že nedokáže moc udržet divákovu pozornost a to je docela škoda. Přesto jsem se snažil opravdu hodně a tentokrát jsem to tak nějak pochopil, i když tu bylo stále dost nesrovnalostí, kterým jsem nepřišel na kloub. Jinak to je zajimavá myšlenka, takovéto hrátky se sny.

plakát

Replikant (2001) 

Zaujala mě ukázka a dost mě překvapilo, že by se nechal Jean-Claude upsat do takovéto role, která ho ukáže ve zranitelnější poloze, místo obvyklého tvrďáka. To na tom bylo zajimavý a vlastně mě i příběh a děj překvapivě bavil, takže jako to hodnocení moc nechápu.

plakát

Tajný život mazlíčků (2016) 

Tak tohle mě moc neoslovilo, čekal jsem něco asi trochu jiného, než jsem dostal a možná kvůli tomu to byl kámen úrazu. Ale ani příběhově mě film moc nenadchnul, až teda ke konci mě trochu bavila fenka, jinak to je dost průměrný.

plakát

Sousedi 2 (2016) 

Pokračování sousedů mě vůbec nebavilo, už to nebylo ono a bylo to vlastně téměř to samé dokola, jako v jedničce. Účinkování Chloë potěšilo, i když má rozhodně navíc a v této roli se mi moc nelíbila.