Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (19)

plakát

Palo Alto (2013) 

Konec se mi úplně nelíbil, ale na druhou stranou jak jinak to zakončit. Asi jsem viděla málo dobrejch filmů o teenagerech, žádný klišé, nebo přeslazený, žádný chodící sterotypy prostě konečně něco co působí reálně a né filmově. Dokonalý a vtipný, celkem hodně dobrá kamera a tenhle film se vám prostě otiskne do paměti. Emma Roberts, která se mi osvědčila jako hvězda z American Horror story, scéna kdy jede v autě a vlajou jí vlasy nebo, kdy jsou Teddy s Fredem v knihovně a Fred mluví o duhovejch skřítcích. Skvělá hudba, vrácená zpomalená scéna jak jdou na hřbitov. Jediné co musím vytknout je, že nevím co si o Emě mám myslet. Jinak si vy dospělí vzpomeňte jak hrozné je být teeanager a mějte pro nás větší pochopení. Neteř Sofii Cappoly ukázala, že umí natočit film, který se vám vryje do paměti stejně jako film její tety Sebevraždy panen.

plakát

White Bird in a Blizzard (2014) 

Příběh je skvělý, jediné co mě štvalo je, že kamarádi hlavní postavy byly typické chodící stereotypy jako ve většině teen filmech...

plakát

Smrt panen (1999) 

Opravdu nostalgický příběh s skvělou pohlcující atmosférou na, který asi nikdy nezapomenete. Mysteriozní reality dospívání zasažena do těch nejbizarnějších situacích. Doba je krásná a snímek vás, až mrazivě dostane mimo realitu. Doplněné překrásnou hudbou a asi nejlepší teen film co jsem viděla... V promiskuitní Lux se najde skoro jakákoliv dospívající dívka.

plakát

Očista (2013) 

Snad první horror, který mě opravdu vyděsil...Takže dokonalý, nechápu všechno to špatný hodnocení, ale hodně filmu ubíraj hrozný herecký výkony, až na Ethana Hawka....

plakát

Lady Bird (2017) 

Rozhodně žádné nějak moc originální téma...Ale v poslední době jsem si ještě více oblíbila teen film, samozřejmě jen ty dobré a tenhle je rozhodně jeden z nejlepších. Nenechte se odradit názvem nebo trailerem po vtipné stránce je to celkem originání a filmu dodává na kvalitě herecký výkon hlavní postavy a mé oblíbené herečky a hraje tam úplně malou roli Noa ze Screamu úplná nostalgie z mých 11 let..:)

plakát

Tvář vody (2017) 

Sally Hawkins je dobrá herečka, ale jako postava, která spí s příšerou, to už na mě bylo fakt moc...Je na mě prstě, až moc divná...Jinak je film dobrý příšera je zezačátku spíše roztomilá a dobře udělaná k tomu, aby s ní Sally spala. Nelíbí se mi tam ta francouzská hudba a jak tam určité scény prožívají. Nejvíc mě na tom bavila thrillerová línie ruský agent a americký vědec, který je psychopat, úchyl a sadista rozhodně skvěle zahraná postava. Míchání více žánrů dohromady je na tom nejlepší. Melodrama, thriller, fantasy. Bohužel to skončilo happy-endem, který jsme mohli čekat, což filmu dost ubírá... A Oskara bych tomu nedávala...Takže proto tři hvězdy.

plakát

Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 

Skvělý film, ale ne ní určen pro lidi, kteří se skoro celý film nechtějí koukat na jednání v kancelářích. A o thriller a akci se opravdu nejedná..

plakát

La Bamba (1987) 

Vždycky mě moc zajímal Den kdy zemřela hudba. Tak jsem si našla filmové zpracování jako první mi vyskočilo La Bamba. Doufala jsem, že když už to není tolik o Buddym, ale o Ritchieho bude tam víc, než posleních pár minut filmu. Poněvadž větší zásluhu na Rock and rollu měl Buddy doufala jsem, že to o bude hodně filmů hlavně o něm. Ritchiemu bylo 17 a za svůj krátký život tooh stihl hodně a dokázal by ještě víc. Jediné co mě velice naštvalo a přijde mi neuctivé, že z Buddyho udělali nafoukaného egoistu, který si myslí, že je největší hvězda a své kolegy nechá, aby si o let vsadili přitom Buddy skoro musel jet letadlem, protože byl podchlazený a měl vážné omrzliny.

plakát

Hráči se smrtí (2017) 

Původní verzi jsem neviděla. Film se mi celkem líbil, až na žádné vynikající výkony herců dobré. Docela děsivé, byla jsem na tom s mými kamarády o pár měsíců stejně staří kluci a báli se. Já sebou, už ani neškubnu, protože miluju horrory tak, už jsem otužilá a vím kdy ten jump scare bude:) ale divím se, že to bylo od dvanácti zrovna v kině.

plakát

To (2017) 

Film se povedl víc, než jsem čekala. Jak hudba, scénář, efekty, kamera tak i herecký výkony. Určitě lepší, než stará verze. Není to tak strašidelný jako trailer. Četla jsem knihu takže jsem vždycky o trochu víc přísná. Film působí takovou tou Kingovskou atmosférou, ale tohle spíš pochopí spíše čtenáři nebo fanoušci Kinga. Prostě tam působí atmosféra bezstarostného dětského kamarádství trošku jako ve filmu Stůj při mně. Ale doporučuju si nejdříve přečíst knihu ve film jsou malé narážky, které nepochopíte, když knihu nepřečtete. Jsou tam samozřejmě nějaké věci pozměněné, aby se film zkrátil. Ve knížce se jedná o rok 1958 ve filmu 1988. Dokonce to chvílemi i pobaví. Neváhejte a běžte na to do kin.