Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (114)

plakát

Hvězdná párty (2016) (pořad) odpad!

Na ty soutěžící musí někdo ze zákulisí mířit samopalem...jinak si to fakt nedokážu vysvětlit.

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Doufám, že mám nahého souložícího Duška nakoukáno na pět životů dopředu.

plakát

Frank (2014) 

Hipsterska pseudointelektualni sracka. Navic jsou vsechny posyavy filmu extremne nesympaticky a na ranu. Na nektery filmy jsem asi uz starej. Nastesti.

plakát

K oblakům vzhlížíme (2014) 

Vazim si toho, ze jsem se narodil s mozkem, a ze chci od zivota trochu vic, nez aby me nekdo nechal ridit jesterku.

plakát

Derek (2013) (seriál) 

"Kindness is magic, Derek." She said it's more important to be kind than clever or good-looking. I'm not clever or good-looking, but I'm kind. Nečekal jsem, že Gervais někdy vytvoří něco, u čeho se nebudu smát. A už vůbec jsem nečekal, že vytvoří něco, co mě rozbrečí.

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Takhle příjemnou píčovinku jsem neviděl od Little Miss Sunshine. A poprvý mě nenasraly outakes na konci filmu. Protože jsou (hlavně jeden) skvělý. A taky jsem chtěl, aby tam zazněla ta skladba na konci...všechno dobře prostě.

plakát

Revival (2013) 

Jestli vám příjde vtipné, že Krobot řekne s vážnou tváří sprosté slovo, že se Dykova kapela místo Nightwork jmenuje Darkwork (jestli si to dobře pamatuju), bude se vám to líbit. A jestli vám nebude připadat ani trochu trapné, když teenage idol říká na pódiu fanouškům, že mají milovat své rodiče, budete v pohodě. A Jeonéfa Boková absolutně neumí mluvit. Natož hrát. Ten film je celej prostě příšernej.

plakát

Houbaření (2012) 

Když vidím ten plakát, musim se smát. Parta neodolatelných jelit versus hluboký les. Vtipná podívaná.

plakát

Příběh mého syna (2012) 

Na tenhle film asi nikdy nezapomenu. Silný příběh, který graduje velmi pomalu. Vtahuje vás do sebe docela nenápadně, ale zároveň velice silně. Vynikající hudba. Herecké výkony skvělé. Film, který se musí vidět.

plakát

Arirang (2011) 

Absolutní otevřenost. Kimova nekompromisní upřímnost, kterou servíruje tím nejdrsnějším možným způsobem, mi vyrazila dech. A sbírat ho budu ještě pád dní. Zároveň předem lituji všechny diváky, kterým je Kim Ki-Duk jako osobnost a tvůrce úplně jedno a přesto na Arirang vyrazí. Předem varuji, bude to utrpení. Aneb - jak vystihl jeden z diváků odcházejícich z karlovarské projekce: "Koupím si kameru Marc II, vezmu lístek na tenhle film, položím ho na koberec, pochčiju ho, natočím to a pošlu na festival. Mám přece taky právo se vyjádřit".