Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (378)

plakát

Silverhawks (1986) (seriál) 

Já jsem tu bandu žral.

plakát

Paranormal Entity (2009) odpad!

Paranormal Activity 1 i 2 stojí za prd, tohle stojí přímo za lejno.

plakát

Králova řeč (2010) 

Naprosto zbytečný film, udělat z toho pořádnou biografii Jiřího VI. udělali by autoři líp. Jediným kladem zůstává inspirace skutečnou událostí.

plakát

Paranormal Activity 2 (2010) odpad!

Jednička byla nuda. Přál jsem si aby temná energie udělala pořádný peklo lidem v domě. Toho jsem se sice dočkal. Bohužel atmosféra nikde. První polovina filmu je absolutně o ničem, ta se dá klidně přeskočit (SPOILER: z bázenu vylejzá čistička vody, což je vidět několikrát). Až v druhý půlce se začne zlo projevovat. Ale nedostaví se ani napětí, ani strach (u hororů vcelku důležitý prvky). Špatnost tohohle filmu ještě podtrhuje vykradení vymítače ďábla a konec, kterej je k smíchu. Hereckým objevem roku 2010 se pro mě stává slečna Čistička Vody...doufám, že jí uvidím i v dalších filmech, ta holka má talent. Možná jednou dostane i Oscara.

plakát

Telefonní budka (2002) 

Člověk by řekl, že film odehrávající se na ploše několika metrů čtverečních bude nuda. Ale není tomu tak. Emoce tečou proudem. Napětí by se dalo krájet. A kvůli příjemný stopáži žádný klopýtnutí v tempu.

plakát

Smrt čeká všude (2008) odpad!

Naprosto nudnej, uspávající film. Opravdu nechápu, jak něco takovýho mohlo porazit Avatara, a to mě i Avatar nudil. Pro mě osobně asi nejhorší film 21. století.

plakát

Ďábel (2010) 

Nechtěl bych bejt v tom vejtahu. Škoda, že ten konec je takovej nic moc.

plakát

Blade Runner (1982) 

Teda pod pojmem kultovní film si představuju něco jinýho. Na rok 1982 efekty úžasný o tom žádná. Ale ten děj. První půlku filmu se neděje nic a druhou půlku se děje strašně málo. Konec zůstává mnou nepochopen.

plakát

Sunshine (2007) 

Tak trochu něco jako Horizont události.