Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Komedie

Recenze (35)

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

I přes to že jsem nečetl mangu tak musím velice doporučit v kině jsem ani neusínal nudo jako to mám skoro vždy u ostatních akčních filmů

plakát

Tokyo Ghoul:re - Saišúšó (2018) (série) 

Takže co mají všichni proti RE2 oukej konec možná nasere ale jinak to bylo docela ok ne (Kromě dílu kde najdou kanekiho pomocí prstínku.)

plakát

Kimi no na wa. (2016) 

Na toto anime jsem se musel kouknout dvakrát protože je vážně užasné

plakát

Tokio ghoul - √A (2015) (série) 

Tokyo Ghoul A je něco krásného a má to všechno po drama až po smutek je původní tokyo ghoul jsem moc nemusel kvůli kanekimu jak se choval v tom smyslu buhu já nechci být ghoul buhu já se bojím a tokyo ghoul re je takový střed.

plakát

Plastic Memories (2015) (seriál) 

Hodně silné anime nevím jestli to je že jsem byl furt zničený z Angel Beats nebo jsem prostě citlivka ale jak jsem řekl u Angel Beats tohle anime dokáže rozesmát ale i rozplakat.

plakát

Angel Beats! (2010) (seriál) 

Angel Beats je jedno z mála anime které mně dokázalo rozbrečet ale i rozesmát nic nemůžu vytknout.

plakát

Power Rangers: Strážci vesmíru (2017) 

Pro mě Power Rangers byli celé mé Dětství seriál jsem bažil ne teda všechny ale tenhle film mně částečně přesunul do Dětství ale furt to nebyla žádná bomba Ale doufám že další díl nebude power rangers si toho už zažily moc.

plakát

Největší showman (2017) 

Wow takhle bych asi nějak popsal tenhle film songy jsou úžasné kreace jsou velice hezké má to teda i svoje háčky třeba občas se mi to přišlo moc přeplácané ale to je názor to ho daného člověka.