Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (8)

plakát

Juno (2007) 

Tak tohle me naprosto odrovnalo. Zasmál jsem se, pobrečel... Na konci oboji najednou. Proste nadhera. Už asi žádná filmová dvojice pro mě nebude lepší než Michael Cera a Ellen Page.

plakát

Transformers (2007) 

Povedene po strance vizualni. Co se tyce deje, uz je to slabsi. Skouknout se to da, ale to je tak vse

plakát

Když si Chuck bral Larryho (2007) 

Tak tenhle film 100% splnil svuj ucel. Jde o komedii, a u te podle meho tolik nejde o kvalitu zpracovani, nebo praci kamery, jak si tady mysli jini. Kdyz si Chuck bral Larryho si dalo jediny cil - pobavit. Mozna take trochu upozornit na skutecnost, ze i pres respektovani homosexualnich svazku to porad jeste spolecnost tak uplne neprijala. A to se povedlo na vybornou. Smal jsem se temer cely film a jsem opravdu spokojen. Sandler opet nezklamal a Kevin James si rika o tu cest byt jednim z mych oblibenych hercu.

plakát

Generace X (2005) 

Tak tohle byla naprosta bomba. Dokonaly pohled na americkou spolecnost, tak jak si ji predstavuju. Jamie Bell v roli kluka, ktery je az na samem okraji spolecenskeho zebricku. Paradoxne je ve filmu uplne jediny, kdo mi prijde normalni. Neuveritelny zazitek. Vrele doporucuji.

plakát

Smrtonosná past 4.0 (2007) 

McClain je zpatky, sice o trochu starsi, ale porad jeste ve forme. Dlouho jsem se na tenhle film nechtel podivat, protoze jsem tak nejak predpokladal, ze ctvrty pokracovani uz nebude stat za nic. S radosti muzu rict, ze jsem se mylil. Podle me nejlepsi ze serie Smrtonosnych pasti

plakát

Řekni, kdo tě zabil (2007) (seriál) 

Naprostá bomba! Zatím jsem shlédnul jen první epizodu, ale jestli si to udrží nastavenou laťku, tak je to pro mě jasnej aspirant na seriál století. Jedinečná vizuální extáze, originálně pojatý příběh. Zatím nemá chybu.

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Seriál je to opravdu výbornej... Příběh chlápka, kterej má problémy se psaním a láskou k bývalé ženě opravdu stojí za to. Vtipný, plný sexu a obcas se objevi i dorgy. Ale pět* tomu nedám, to by bylo moc

plakát

Nesvatbovi (2005) 

Do půlky filmu to pro mě bylo na pět hvězd. Ale neuvěřitelně kýčovitej obrat plnej nudy mi způsobil takový zklamání, že mám v puse hořko ještě dneska. Navíc ten konec. Kdyby nebylo první půlky tak snad dám odpad!