Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (65)

plakát

Supersex (2024) (seriál) 

Strašně těžko se mi něco takového hodnotí, jelikož Rocco (ať už on sám nebo jeho představitel v seriálu) je neskutečně odporný, slizký jebák. Mám-li hodnotit seriál jako takový, byla bych i spokojená. Pro mou potřebu alá netflix a chill je tohle prostě třešnička, u které můžu vypnout. Swingers scény jsou naprosto krásný a paralyzující, ty by mi asi i stály za to, abych zvedla prdel z postele a pustila to na chvíli na “normální” rychlost a ne na 1,5. Jenomže to je tak vše. Celý příběh člověka, který prakticky žije jen pro kundy a dokáže ztvrdnout i na pohřbu své vlastní matky je něco, co by se dalo secvaknout do jedné dokumentární hodiny, tak proč to táhnout na bezmála 6ti hodinový pain? A jak již psali kolegové níže, je smutné, že něco takového oslavujeme a točíme o něm seriál, jak kdyby byl Rocco nadčlověk. Pro zjištění KDO byl Rocco Siffredi? Fajn. Pokud jste pornem nepolíbený kecálista, bude pro Vás seriál překvapení, ale jinak těžký průměr. Samozřejmě uznávám, že název Průměrnýsex by žádného diváka nepřitáhl.

plakát

Umění tančit v dešti (2019) 

Že je v poslední době filmů s psími hrdiny přehršel.....no a? Filmů se zombíky je také až po kokot a stejně na ně všichni čumí. Tohle je strašná citová ždímačka s poměrně jednoduchým a předvídatelným dějem, ale přesto neskutečně příjemná. Mám prostě slabost pro tyhle filmy cílené na lidi, kteří nemají psy jako pouhopouhé hlídače objektů. Občas mě tam znervózňovala ta moudrost a inteligence, se kterou psí vypravěč Enzo hovořil. Prapodivně rozuměl autům a lidskému utrpení a to více než lecjaký člověk. Ale vzhledem k tomu, že po celou dobu filmu leželi moji psí parťáci vedle mě a mluvili stejným způsobem, nemůžu to mít tvůrcům za zlé. Mi chiamo Enzo.

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

"Jsem to sežral" a já to sežrala taky. Sežrala jsem to Uhlíkovi i s navijákem. A že to byl neskutečný  pošmak. Asi nemá smysl tady vypíchávat zas a znova ty skvělé herecké výkony, protože i český lev by byl pro tyhle kluky málo. Funguje to neskutečně, hltala jsem to do posledního Hojerovo vydechnutí. A nebylo chvíle, kdy bych se nudila nebo sledovala místo televize let mouchy. Klobouk důle.

plakát

Smysl pro tumor (2024) (seriál) 

“Nemáš-li muňky, dej kmenový buňky” Dávám Antonínovi rok, maximálně dva. Udržet si smysl pro humor, když dorazí tumor, není žádná prdel. Je to lidské, bolestivé a osobní. Líbí se mi, jak se seriál nebál ukázat, že tahle balistická střela může zasáhnout kdykoli, bez jakéhokoli upozornění. Jsou tam aj příjemné, usměvavé scény. Celkově se na to hezky kouká, akorát k hercům jsem si vztah musela chvilku budovat, obzvlášť k Haně, která byla vážně neskutečná minda. No a co se Bartošky týče, ten sice ztratil vlasy, ale ani trochu neztratil charisma. Jen jsem malinko nepochopila jeho kladení podmínek k operaci, on jim snad tou operací jeho mozkového nádoru dělal milost. No a Brodská? Sakra, ta číča se nebála ukázat kozy! Na konci každého dílu je sestřih skutečných příběhů lidí, kteří s tímto parchantem bojovali. A ja mám tie zimomriavky stále.

plakát

To se mi snad zdá (2023) odpad!

To se mi snad zdá, protože takovou pikatchovinu jsem zase dlouho neviděla. Ze začátku je to strašně nudný, pak je to jen nudný, poté vlastně i lehce trapný a nakonec je to opět strašně nudný. Jak tohle může mít 70%? Nechápu. Cage je tady úplně nejvíc nesympatický, slizký dědek. Taková snůška nic neříkajících, smysl nedávajících, sraček. Což vydrží až do samého konce, páč ten nedává smysl už absolutně. Tenhle film byla moje noční můra. Ať žije Freddy kurva Krueger.

plakát

S tebou nikdy (2023) 

Kýčovitý a mega předvídatelný. Nicméně se na to hezky kouká. Je to přesně takový ten film, u kterého se přiblble usmíváte a představujete si sebe na jejich místě. A to hlavně kvůli tomu, že Glen Powell a Darren Barnet mají tak roztomilé obličeje, že byste si na ně nejraději sedli. Humorných scén je tam taky dostatek, ale fakt je ten, že občas je to malinko na křeč. Jako odpočinkový film, u kterého nemusíte přemýšlet, pokocháte se úchvatnou lokací a poslechnete si peckový soundtrack, je to fajn. Čtvrtá hvězda je prostě za tu mou slabost pro hezký chlapy bez triček.

plakát

Poslední klient (2022) 

Ten rozjezd byl kapánek pomalejší. Nevěnovala jsem mu tolika pozornosti a furt jsem si tak pošukávala po domě a měla to jen jako kulisu. Ale pak to začalo být zajímavé. Herecký výkon toho psycho plešouna byl naprosto vynikající. Celá zápletka byla dobrý mindfuck a že jsme tam viděli i cecek byla jen taková třešnička na dortu. Když se člověk dokáže prokousat tím pomalejším začátkem, dostane vlastně solidní severský příběh.

plakát

Čuník (2022) 

Správný muž má velký nůž a nemluví, pouze koná. Španělé to drama docela umí, to se musí uznat. Mám ráda filmy, kde boží mlýny melou….a tady melou vskutku rápido. Sára se totiž stane terčem brutálního bodyshamingu, při kterém se otvírala kudla v kapse nejen mně, ale i dobrému samaritánovi, který je celému tomu představení svědkem. Samaritán tedy vezme spravedlnost do svých silných, mužných rukou. Následuje pár nudnějších chvil, kdy se vesnice logicky táže, kam zmizely ony šikanátorky a Sára je postavena před morální dilema, jelikož moc dobře ví, kam zmizely. Rozhodne se mlčet, páč si s tím psychopatem díky tomuto zážitku utvořila silné osobní pouto. Avšak rozhodnutí, zda se zachovat morálně anebo se jaksepatří pomstít, ji dožene ve chvíli, kdy se znovu setká s šikanátorkami, které jsou stále naživu a najednou jako mílius. Na štěstí pro nás dělá Sára v rodinném řeznictví, tudíž jí řezničina všeho druhu není cizí. A stojí to za to.

plakát

Pět nocí u Freddyho (2023) 

Předem hlásím, že hru jsem nehrála, takže srovnávat s předlohou to tady vážně nebudu. Nálepka horor je tady vskutku zbytečná, ale zase ruku na srdce, xichty těch postav by mě klidně ve snu strašit mohly. Z nějakého důvodu mě ten film stejně bavil. Upoutal mě ten Joshův štěněcí výraz a vlastně mi to ke štěstí stačilo. Dobrá byla celková ponurá atmosféra a příběhově jsem se nenudila. Ale samozřejmě z kalhot to nikoho nevystřelí, prostě takový průměr.

plakát

Na maděru (2023) (seriál) 

Je to trochu rozporuplné. Po prvním díle jsem si myslela, že další vidět nepotřebuji, ale zase se ozvala ta má zvědavost. U některých scén jsem se fakt smála a jindy si říkala jakože cože. Avšak na boys bez triček se dobře kouká a celé je to vlastně tak příjemně nenáročný, že u toho člověk vypne. Nick Zano je tam tak podobný Pittovi, že je to až neskutečné a teda fakt dobře se na něj kouká! V pohodě oddechovka, pro nudné večery.