Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný

Oblíbení herci (10)

Morgan Freeman

Já vám nevím, Morgen má skvělé filmy, díky kterým jsem si ho oblíbil. Každá jeho role je jiná a v každé je naprosto skvělý, ale vždy svůj. Celkově vzato jsem od něj viděl nejvíce filmů, proto ho mám na prvním místě.

Clint Eastwood

Clint je skvělý herec, ale také režisér. Při posledních dvou filmech Changeling a Gran Torino (kde mě naprosto odrovnal svým sarkasmem a skvělým hereckým podáním) + bonus Million Dollar Baby. Všechny tyto filmy jsou mé oblíbené a s ním i Clint.

Anthony Hopkins

Tady se klaním. Co dokázal v Mlčení jehňátek je něco geniálního, tato role mě napsrosto přesvědčila, že to je pan Herec. Má můj velký obdiv

Jack Nicholson

Hodně charizmatický herec a hlavně skvělý herec. Jeden z nejlepších filmů samozřejmě Osvícení, kde předvedl, že si zaslouží mít můj obdiv.

Michael Caine

Sice má vedlejší role (teda ve filmech kde jsem ho viděl já), ale přesto mě naprosto dostal. Buď jako rádce Batmana a nebo v Dokonalém triku. Nemusí mít hlavní roli, abych si ho zapamatoval, tady Caine je tím důkazem.

Leonardo DiCaprio

Od mladého herce až ke švihákovi, který ten talent má. Zase tolik filmů na kontě nemá, ale každý film ve kterém se mihnul je skvělý. Jeho herecké nadání se mu nedá upřít.

Hugh Jackman

X-Man a Dokonalý trik stačilo k tomu, abych si ho zapamatoval. Hugh - těším se co předvedeš ve Wolwerinovi

Christian Bale

Sakryš, Bale! Ty ses nám nějak rozjel. Snad ti ty skvělé filmy, ve kterých se objevuješ budou pořád padat do rukou.

Bruce Willis

Bruce je pro mě hrdina. Šakal, Armagedon, 6 smysl, Pátý Element .. no nemá cenu pokračovat.