Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (1 284)

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Prvni tri serie jsou velmi dobre s lehce klesajici kvalitou, ctvrta uz jde hodne dolu. Pro trochu nostalgicky naladene divaky (ja osobne mam 80. leta moc rad) je to rozhodne dobra volba.

plakát

Stranger Things - Season 4 (2022) (série) 

Stejne jako je Running Up That Hill nejhorsi pisen jinak skvele Kate Bush, je 4. serie nejhorsi jinak skveleho ST. Decka hrozne zestarli (proc to kurva trvalo 3 roky od posledni serie ? ) a logicky je pryc ten Spielbergovsky E.T. vibe, ktery tak ovladl prvni dve sezony. V treti s tim bojovali za pomoci tezkotonaznich, infantilnich vtipu na hrane parodie, ale myslim ze to docela fungovalo. Tady je snaha o navrat ke korenum, ale je to strasne rozvlacne. Dve linky je maximum, co je unosne - v tomto pripade El a hlavni bubak. Ostatni nemilosrdne vyskrtat, stejne nehrajou zadnou zasadni roli. Nektere postavy jako zhulenej indian jsou vyslovene debilni. Metalak na druhou stranu je docela dobrej. Porad je to fajn, porad me to bavi, ale uz to proste neni ono. Kdyby se to sestrihalo na 6 kratkych dilu, mohla by to byt uderna pecka. Jina nez prvni serie, protoze herci uz jsou proste "stari", ale porad pecka. Takle je to rozbredla vata, kde skvele pasaze (a ze tam jsou) jsou obalene v nekonecne vate. Skoda.

plakát

Úkryt (2002) 

Dlouho jsem se tomu vyhybal, protoze ten namet mi prijde docela jalovy, ale je to Fincher vole. Ten spatne natocit neumi.

plakát

Válečné hry (1983) 

Ctvrtou hvezdu za Ally Sheedy, ktera byla az bizardne hezka - skoda, ze v dalsich letech experimentovala s obskurnimi ucesy :) Film je fajn, nevadil mi ani Broderick, ktereho obecne nemam prilis v oblibe.

plakát

Barry Lyndon (1975) 

Visuální nádhera s pekelně pomalým tempem. O'Neal se mi nelíbil. Silné 4.

plakát

Poslední noc v Soho (2021) 

Hudba super, vizuál super, McKenzie super. V druhé půle tomu dochazí šťáva, ale nějak to do cíle dokodrcá. Spokojenost. S horem to samozřejmě nemá nic společného, jestli se někdo u tohodle bál, tak je na tom fakt špatně.

plakát

Bodyguard (2018) (seriál) 

Začátek skvělej, od půlky slabší, konec už mě vysloveně nesedl. Také mě hodně vadil strašne zkratkovitý konec, zloduši se rozmluví, ikdyž nemusí, vše zapadne apod. Ale dokoukal jsem to docela s napětím co za vopičárnu ještě vymyslí, takže celkově spokojenost.