Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Oblíbení herci (10)

Al Pacino

Téměř každá jeho role je na Oscara, tak jak je možné, že za cca 40 filmových rolí dostane jen jednu sošku? Svět se v zádel obrací. Nemůžu zapomenout na takové pecky, jako byl sám Ďábel, nebo Michael Corleone.

Ewan McGregor

Dodnes pro mě zůstává Renťákem v šíleně těsných džínách!

Robert Carlyle

Trainspotting, Hitler: vzestup zla, Pláž, SG:U - jakmile někde hraje magora, stojí to za to. Trainspotting je osobně můj nejoblíbenější film minulého století.

Rowan Atkinson

Protože jsem ho měl dlouhá léta za srandovního a trochu popleteného chlapíka-samotáře (coby Mr. Bean), tak mě docela překvapil i jako Edmund Black Adder. Vlastně jsem s ním do té doby neviděl nic, kde by promluvil jediné slovo. A bylo to velmi zvláštní. A řekněme si upřímně, že kdo neviděl jeho Vřelé uvítání, Neviditelné bicí, Zpěv evropské hymny, Základy randění, nebo Základy herectví, ten neví, co je to skvělá komedie!

Harrison Ford

I kdyby natočil tisíc filmů, pro mě navždy zůstane Indiana Jonesem. A taky Hanem Solo.. A kdo by zapomněl na Ricka Deckarda že.

Leonardo DiCaprio

Přiznám se - dlouho jsem ho nemusel. Zvlášť díky Titanicu. Bylo ho prostě všude moc. Ale díky Pláži, Chyť mě, když to dokážeš, Letci, Počátku a Prokletému ostrovu musím hluboce smeknout a říct si, že v tomhle chlápkovi je víc, než se zdá.