Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (716)

plakát

Téměř nevinná lež (2023) 

Ten zhmotněný vnitřní hlas nesympatického hrdiny mne štval. Marene, proč? Kate Hudson přeoperovaná na jinou známou tvář a slušné obsazení. Vždy jsem si chvíli zvykal a chvíli byl zaujat. ... Je lepší kniha než film - snad ano? ... Vyznění zpochybňuje sebe sama, můžu být dojatý i rozesmátý.

plakát

S tebou nikdy (2023) 

Od 120. sekundy víte, o co půjde (a to možná včetně titulků). Velkohubé a sexistické, chvílemi nechutné, podle ověřeneho schématu s jako většinou chytrými a skutečně pohlednými lidmi. Ty dva nejpohlednější zachraňují zájem - evidentně aspoň u mne kvůli Sydney. Ty ostatní páry doplňují povinné kvóty rasistů. .... Co víc prozradit...

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Hraje všemi barvami nálad, vůněmi čistoty i pachy špinavosti. Výsměch civilizaci. "Sestři, ať vejde další!"

plakát

Game Story - Holki (2024) (epizoda) 

Proč to bylo málo o ženách...... Protože zaměření je podobné 13. komnatě majitelů studií? Má to poslední díl napravit? Ženy mají prostě jinak zaměřenou psychiku, přistupují k fenoménu her a jejich tvorby jinak. ... Představte si počítačového nerda - má vůbec čas na vztah se ženou? To "nerdka" jistě má.

plakát

Game Story (2024) (seriál) 

Koho to mělo oslovit? Gamery let 2014-2024 těžko, pro pamětníky řídké, sami si pamatují víc. Problémem je spousta balastu, který je jednou z hlavních složek. Kdo z tvůrců nacházel dobové hlášky a obrazy, je zřejmě sebeuspokojen. Slyšel jsem rozhovor tvůrců v Quest stanice Wave. Jejich záměr oslovit i ty, kteří o hrách vědí málo, musel vyjít nazmar. ... Na druhou stranu bych pochopil obavu, že je za kontroverzní fakta v herním průmyslu bude potrefený žalovat. ... Sám jsem sledoval počítačové časopisy i dění scény. Kdo by nám mohl říct v dokumentu víc, jsou profese jako psycholog, fotograf, malíř, animátor, scénárista seriálů nebo hudební skladatel. Co v hrách nacházejí a co v nich nefunguje. ... Průvodní slovo příjemné, jeho obsah často nedostatečný. Kolem a kolem - je to (vzhledem ke spoustě zdrojů o současném dění) zapomenutelný dokument.

plakát

Uzavřený případ (2005) (seriál) 

Co se týká případů, klasická vyšetřovací kriminálka napsaná zručně a podpořená výkony dalších rolí. Neurazí, neodradí. ... Hlavní role překvapuje. Zdání hezké udržované šedesátnice v podání čtyřicetileté Kyry, která zaujímá pózy, krečovité výrazy a triky zkušené hvězdy kinematografie. ... Jak roli převezme Mary, je to lepší o přirozenost.

plakát

Záhady pro začátečníky (2019) (TV film) 

Mám rád takové téměř rodinné detektivní příběhy. Fešácký detektiv, chytrá dívka, osobití kamarádi, šílení rodiče a podivné sousedky... Žádná přemíra thrilleru ale také ne hloupostí. ... ... Tato Mystery 101 je chvíli dobrá a - od 28. minuty nahlouplá. Hodně z toho leze vzorec "nejdřív se nerespektují, potom se milují". Příběh sám je moc čajíčkový a režie unavená. Konečná napínavá scéna lepší. ... Ano, podívám se na další a budu mírně zklamaný.

plakát

Máme rádi Česko (2013) (pořad) 

Kouzlo seriálu, soutěživosti před obrazovkou. Známí i noví lidé ... a hlavně Boučkův kamarád Kuba Prachař. Chytrý, chorobně soutěživý, závistivý k drobným úspěchům druhých a často s nesportovním tahem za body.  Bouček to naštěstí omluví formátem nespravedlivé soutěže a zábava může pokračovat. Třeba kolem stolku a s výbušnou krabicí - tady mnohé rychlené hvězdičky internetu a showbyznysu překvapí hloupostí. Ale na pořadu visí úspěšné reklamy a ředitel Prima TV je spokojený. ... No ale pozor - band a zpěváci jsou velmi kvalitní a uvědomíte si, kolik parádních písniček u nás vzniklo.

plakát

Dune World (2021) 

Je to odpad! Proč jsem musel dát 1*? Lákavý název - myslel, jsem, že budu koukat na film o filmu. Neuvěřitelně slaboduše zpracované, vzbudilo mnoho úsměvů. Naznačilo způsoby vyroby; prolínačky se statickým pozadím, světla, sestřih, interiéry výroby a rekvizity z hračkářství. Mimo ten Marantz. Potěšila inspirace mimosvěty D. Lynche, ať už vlastně kopie. ... A teď přiznání - 15 minut a potom 4x zrychleno, to doporučuji.

plakát

Česká detektivka (2022) (seriál) 

Velmi zajímavý obsah některých dílů. Ale co říci na způsob provedení... Forma utloukla obsah. (Adéla Jandec Sirotková - nevyužitá šance.) Tolik zbytečné práce se scénou a ono to jen překáží - rekvizity, osvětlení, kamerová režie. ... Mám rád pana Vetchého ale měl by chodit na řečová cvičení. Uklidnit se. ... Velkým příjemným plusem pro mne bylo, že jsem znovu vyhledal zmíněné detektivní příběhy.