Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (137)

plakát

Naked Attraction (2016) (pořad) 

"Tento pořad je nevhodný pro děti a mládež". Takhle, děti by se neměly na to dívat, pochopitelně. Ale ta mládež, když už nastupují ty hormony, myslím že by se ta mládež měla na tento pořad dívat. Jen ať pochopí a vidí, že každý není pod oblečením božsky sexy a dokonalý, jako v těch seriálech nebo v pornu. Já se rád dívám na to, podle čeho si kdo koho vybírá, každý má na něco vkus. Někoho zajímá prdel, kozy, nebo předkožka. Mám pocit, že naše společnost je i přesto, že o sobě tvrdí že je otevřená a tolerantní, tak je to tu samý puritán. Kdyby tahle reality show byla i u nás, v České verzi, já bych se přihlásil, ať už vybírat, nebo být v boxech.

plakát

Transformers: Poslední rytíř (2017) 

Ultimátní sračka s mizernými dialogy a blbým příběhem. To že do filmu dáte víc počítačových efektů a výbuchů, z něho dobrý film neuděláte! Transformers jsou provařený.

plakát

Spawn (1997) 

Vnímám to jako béčkový akčňák. Efekty jsou na jedno brdo a příběh je poněkud slabý. Komiks jsem nečetl. Tahle prkotina má však pár kladů, které mu zachraňují krk. Hlavního hrdinu jsem si hned oblíbil. Jeho vzhled a touha po pomstě na mě udělali dojem. Ale co je podle mě tahákem celého filmu, byl jak široký, tak dlouhý klaun záporák, který sype jednu úžasnou hlášku za druhou. Nejvíc mě dostala ta scéna, kdy z popelnice vytáhne kousek pizzy pokrytou červama a řekne "Fůj, nesnáším ančovičky", a pak ji zblajzne.

plakát

Vrána (1994) 

Zprvu jsem měl strach tento film shlédnout, protože věřím, že je skutečně prokletý. Ale jak jsem zjistil, kletba se na diváka nepřenáší, pořád ještě žiju, a je to asi 3 měsíce, co jsem se na Vránu díval poprvé. Film je totiž nechvalně proslavený několika neštěstími, které provázejí toto dílo již od počátku, kdy ji autor namaloval na papír jako komix, aby ukojil svůj žal, nad tragickou ztrátou své snoubenky. Asi film nejvíc proslavila po světě náhlá smrt hlavního aktéra během natáčení. Kromě těchto černých událostí film zaujme zpracováním ponurého a temného města a dojemným příběhem o vráně, která přenáší duše zemřelých do říše mrtvých, a když má duše velký žal, tak ji může přivést zpět. Na tom filmu není nic, co by se mělo zlepšit.

plakát

Věc (1982) 

Teambuilding v mrazivém prostředí, s krvavou omáčkou a s whiskey. Prostě žrádlo. Doporučuji sledovat během zimních nocí.

plakát

Jurský svět (2015) 

Bohužel,, tenhle film mě nezaujal ničím, co by mě donutilo se na to podívat znovu. Dva hlavní pubertální a teenegrovské hrdiny bych popsal asi takhle: " Ty vogo brácha, hele, ten allosaurus teď sežral celý prase a dělá salta do zadu!" " Sakra dej mi pokoj! Já se musím dívat do mobilu na ženský s ceckami! Děláš nám akorát tak ostudu!" Tak asi, bylo by mi úplně jedno, jestli by ty dva smrady zblajza nějaká obluda z prvohor. Místy jsem si to i přál. Ale co mohu uznat za dobré stránky tohoto díla, tak vůbec není špatný nápad tam děje dát nějakého laboratorně vytvořeného mutanta, který potom šikovně uteče z ohrady a začíná ostatním ještěrkám okusovat končetiny, protože ho to baví. Chris Pratt se vyznamenal, ta role mu sedne. Toť asi vše, sponzor pořadu je Mercedes Benz.

plakát

Čivava z Beverly Hills (2008) 

Ale jo, dívat se na to dá. Pro čivavy mám slabost. Děj filmu je taky ucházející. Čivava, žijící s bohatou paničkou v Beverly Hills, kde i bezdomovci pijí šampaňské, která má mnohem lepší život než kdejaký člověk, co nosí oblečky od Gucciho, Vutona, se ocitne v pekle. Ne doslova, jen do Mexika, což je od pekla kousek. Aby se vrátila domů, musí podstoupit mnohé nepříjemnosti, jako vyválet se ve sračkách a jíst žrádlo pro psy. Trochu mi na tom filmu vadí, že je tam moc Mexikánů 😁

plakát

Nevědomí (2013) 

Vskutku skvělý film, který zaujme příběhem i svou vizualizací. Hlavně ten útulný kutloch budoucnosti, ve kterém by se mohla natáčet reklama na parfém od Hugo Boss. Zničený svět... Co dodat, dá se na to dívat.

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Animovaný seriál o obludách z kanálu, ovládající ninjutsu mě bohužel minul, ale rád bych se na něj díval, kdybych byl mladší. Já jsem v té době spíš žral Pokémony a Digimony. Co se tohohle filmu týče, jest plný kýče. Vizuálně je to zpracované dobře, ale dialogy jsou zde slabou stránkou. Megan Fox je mi zde nesympatická, ta je tam snad jen proto, aby puberťáci měli nad čím drandit kačera. Dávám dvě hvězdy, jednu za ty vizuální efekty, tu druhou za Trhače, tomu říkám padouch, který budí respekt.

plakát

Život Briana (1979) 

Monty Python moc neznám, nejsem žádný fanoušek. Ale musím uznat že tohle se docela povedlo. Vtipných scén a hlášek je tu dost. Pilát Pontský co má vadu řeči, a Brianova matka, co vypadá jako chlap. Taková parodie na biblické příběhy. Nejvíc mě pobavil ta část se starcem, co držel 18 let slib mlčenlivosti, a pak přišel Brian, a pak ho donutil mluvit. ZÁZRAK! Dobrá parodie ukončená hezkou písničkou.