Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Akční

Recenze (1 045)

plakát

Nehýbej se (2004) 

Muž a dvě ženy! Milenka a dcera. Otcovská láska je daná - měla by být. Ta druhá! To je vášeň.. v jistém smyslu zničující i obohacující zároveň, cosi nepatřičného a proto tak přitažlivého vylézá na povrch. Tento vztah nelze tak snadno definovat - to vše je spalující Italia. Pro muže, jenž hledá.. přichází pomatení smyslů i ukojení tajných tužeb. Tento muž nalézá i ztrácí. A to je víc, než se mnohým dostane. A protože i ve mně trochu té italské krve koluje, byla jsem po delší době zase jako doma. … Pro covidové večery není lepšího léku (než nám i to poslední, co nám ještě zbývá.. vezmou. ;)

plakát

Lesní rituál (2017) 

V lese, jó v lese na jehličí .. On má ten koedukovaný kolektiv něco do sebe. Totiž, takovou bandu zoufalců, aby pohledal! Motají se lesem od ničeho k ničemu (původní záměr, uctít mrtvého kamaráda vzal za své .. měl ten kluk ale štěstí :-) a po nekonečném bloudění potkají konečně "něco." Co, to už není tak důležité.. tolik vypětí by porazilo i mravence, tak toho Bobříka odvahy potrénuji holt jinde. .. a taky v mechu. ;)

plakát

Království (1994) (seriál) 

Tak tohle mě dostalo!! Sice pozdě, ale přece. Přitom si Království užívám o to víc, že u sledování nejsem sama. Slovy Dr. Stiga Helmera (toho můžu u kafe i bez) .. ta "Dánská pakáž" mě prostě baví.

plakát

Přízrak univerzity (2001) 

Jestli ještě někdy zaslechnu "Černý zpěvák" .. budu vraždit!!

plakát

Tajemství smrti slečny Neznámé (2016) 

Jako dcera patologa dokážu slečnu Neznámou náležitě ocenit. Taky jsem na pitevnu párkrát strčila čumák, ale až tak divoký to tam nebylo. Velký respekt!!

plakát

Chvilky (2018) 

„Nejsem nemocná, jen trochu jiná.“ Jak to uchopit.. jak se s tím poprat.. jak z toho ven? To si přiznejme.. je to těžké, velmi těžké! A hlavně.. to si musí každý vybojovat sám.. tím je to těžší. A jestli jsem si u „Chvilek“ našla ty svoje dveře? Ano. Můžu udělat ten první krok... Jsem nesmělá, ale léčím se.

plakát

Bourák (2020) 

Jasně, to beru.. Elvis forever! Jak si bratři Trojanovi, tak nějak udělali film. Ale, jo.. nakonec mě to rozhýbalo (nebo to byl ten průjem.. :-). A víc než Ivan Trojan zaujal Jiří Macháček.. ten byl jedlej.

plakát

Holky na tahu (2012) 

Nemá to ani vtip, ani nadsázku. Možná z pohledu amerického diváka je to jinak. Potřísněné svatební šaty od sperma a jiných tělních tekutin… "fakt se směju!" A ani svatba to nezachránila. I když nevěsta byla vážně "kost."

plakát

Zahradník (2006) 

Kudy z nudy? Tudy cesta po rodné hroudě tedy nevede. Jako výživový materiál do kompostu, proč ne. Ale na první český interaktivní horor je to hodně slabé. A ten namachrovaný týpek byl ke konci fakt ukrutně otravný. Takže.. Zahradníkův experiment, divákova smrt.