Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (35)

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Po dlouhé době jsem se rozhodl jít do kina na pohádku. Jaký omyl. Bohužel jsem nepochopil, že ty kladné komentáře sem dává hlavně cílovka těchto pohádek, mezi kterou nepatřím. Za mě film postrádal lepší scénář -> tedy i lepší příběh. Kde jsou jen ty časy kvalitních, nápaditých českých pohádek :/ -> 55%

plakát

Everest (2015) 

Tak na tento film nemusíte chodit do kina. Todle budou dávat brzy na čt2 jako jeden z dalších adrenalinových tv filmů, či snad dokumentů. Žádný charakter, kterému byste fandili. Velký casting, ale většina zbytečných postav, která akorát roztříštila děj, který ve mně nakonec nic nezanechal. + opravdu pěkné scenérie, dobře zachycená bouře, scény působí realisticky.

plakát

Total Recall (2012) 

Neviděl jsem původní Total Recall a to bylo určitě dobře. Nebyl jsem ničím ovlivněn a byl jsem nakonec i docela mile překvapen, protože jsem od toho měl spíše negativní očekávání. Nakonec teda jen 2 hvězdičky, protože to byla tuctovka a od začátku bylo jasný, že musí zničit ten výtah... jak se jen jmenoval.. jo, zeměpád :D a že byl špičkově vycvičenej a nedal jednu hubenou holku. To mě přímo mrzí!

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Oprášení hrdinové akčních filmů, kteří si ze sebe umí udělat srandu. Bylo to příjemné pokoukání v kině. Doma bych se trochu bál, že by to skončilo v podprůměru, ale to kino tomu dodá nádech, který Vám pomůže přenést se přes některé nedostatky a zvýrazní to dobré. Arnold mi přišel, že tam spíš dělal obličejové grimasy, než mluvil ale i tak to šlo :D

plakát

Země bez zákona (2012) 

Úžasný zážitek. Ta atmosféra, která z toho čišela. Krása! Střih, kamera, herecké výkony! Můj nejlepší filmový zážitek tohoto roku. Chci to vidět ještě jednou! Pomalé tempo tomu ještě přidalo na hodnocení. Prostě si mě to vzalo a nechtělo pustit ani po skončení snímku, kdy už jsem šel po schodech z kina. Dobrá práce!

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Zklamání! Trumfnout předchozí díly je vždycky těžké a tady se to bohužel nepovedlo. Už je to spíše zase více komiksové, než reálné. Docela mi vadili některé nedomyšlenosti a někde jsem i kroutil hlavou. Nicméně některé momenty byly skvělé a film mě chvilkami velmi bavil. Do kina na to určitě běžte, ale nemějte tak vysoká očekávání jako já! 3 hvězdy.

plakát

Serpico (1973) 

Srdeční záležitost. Tendle film s Al Pacinem opravdu miluju!! Úžasný příběh, skvělý Al. Todle musí každý vidět!

plakát

Rambo: Do pekla a zpět (2008) 

Když jsem o dalším pokračování Ramba slyšel, trošku jsem se lekl, že jde zase jen o další díl, který má panu režisérovi a producentům naplnit peněženku. Naštěstí se tak nestalo a je to velmi dobrá podívaná pro každého, komu se akční série Ramba líbí. Stallone to ve svých klasických rolích umí!

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Klasický "akčňák" je zpátky a to s velkou porcí "akčních" herců. Není to sice jako akční filmy 80. a 90. let, ale i tak to stojí za vidění.