Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (1 662)

plakát

Gnomeo & Julie (2011) 

Skvělý animák s novodobou verzí známé tragédie. Nejlepší scéna? Těžko říct, ale asi největší salva smíchu následovala při zpomaleném skoku Gnomea a Tybalta a jak se najednou rozsvítilo světlo v době a skončili v pozici trakaře:)

plakát

Going Green (2010) 

No na Pixarovku Luxo Jr. to zdaleka nemá ve vyjadřování emocí neživými věcmi bez tváře, ale nebylo to vůbec špatné. Skvělý komentář: Phoenko aneb trefněji bych to sama neřekla.

plakát

Goodnight, Mr. Foot (2012) 

Líbila se mi animace, ale příběh sám o sobě, ač prostý, mě nijak nenadchl, nezaujal a ani mě příliš nepobavil. Jako bonus k tak skvělému animáku jako je Hotel Transylvania, to je slabota.

plakát

Go On (2012) (seriál) 

Po 4. episodě zatím 3*, ale vidím to tak, že by se mohlo i zvyšovat. Matthew Perry už nám zestárnul, ale stále dokazuje, že je králem seriálového humoru jako ve Friends. Ostatní herci a postavy už jsou vcelku vykreslené, ale až na Anne (hraje Julie White) a Owena (hraje T.J.Williams) mě nikdo moc nezaujal, ani jejich vedoucí sezení. Vcelku zajímavá postava ale bude i Carrie (hraje Allison Miller) - Ryanova sekretářka, avšak zatím nedostala moc prostoru. Takže sleduju dál a uvidí se. 7.3.2013: Za námi je 18. díl a stále mě to baví a dokonce více než na začátku, proto zvyšuju na 4*. 27. 3. 2013 - 20. díl: Zmínka o Suits!! :).

plakát

Gopher Broke (2004) 

Chudáček, ale povedený a nečekaný konec...nechtěla bych. K tomu všemu ještě výborný animace.

plakát

Grace, kněžna monacká (2014) 

Je dobře, že scénáristi vybrali pouze jedno období v jejím životě, avšak ani to nedokázali podat dostatečně "oslnivě". Celým filmem totiž prostupuje nicota, nezajímavost, bezobsahovost, průměrné herecké výkony a i ten lesk a sláva tomu naprosto chybí kromě úvodního momentu. Bylo fajn v něčem, zase vidět hrát Milu, ale ač to vypadalo při jeho vstupu na scénu, že tam bude mít nějakou roli, tak byl hooooodně v pozadí, respektive nebyl tam skoro vůbec. Lehce stravitelný a taky lehce zapomenutelný snímek.

plakát

Gradiva (2014) 

"Makes you feel like shit. - It shows?" aneb pravé pojmenování pocitu Rodinova Myslitele Gradivou, která je tu ztělesněna v nahou slečnu zapalující si cígo. Nové pojetí jedné bravůrní sochy a jedné mytologické postavy v rámci zpropagování nové galerie. K vidění zde: http://galeriegradiva.com/presentation.html

plakát

Graffiti Area (2014) 

Také nemastné neslané, ale s výbornou kamerou. Příšera nahánějící je po stěnách baráků velkoměsta byla skvělá, ale jinak jsem si z toho nic jiného nevzala. Asi jsem v tom tu myšlenku nenašla bo co... Vzniklo díky fantazii Maite Fernandez Pereze. Ale po zhlédnutí ostatních ze série je tu také pocit nějakého uvěznění jako u dalších 4 snímků, ovšem každý z nich má to uvěznění jinak pojato, jiného charakteru a i jinak řešeno. K vidění zde: https://www.youtube.com/watch?v=qMvxr9tK9ZU

plakát

Gravitace (2013) 

Tenhle snímek jsem původně neměla v plánu vidět, protože mě nijak nezaujal. Ovšem když mi ho AFO 2014 nabídlo zadara a ještě ve 3D, tak bych byla blbá nejít... aneb AFO miluju tě. No ale jakože sorry, to byla neskutečná nuda... vážně.. kdyby to nebylo ve 3D, tak bych tomu dala klidně odpad... to třidéčko to zachránilo aspoň na 2*. Opravdu jsem si říkala, jestli jako celých těch 91 minut, kromě počátečních 10 budu muset koukat na Bullocku ve skafandru s otřesným účesem nebo ne.. a ono jo.. kromě dvou mrtvol, pár scén s Georgem a jednu scénu s kýmsi zamaskovaným, který měl pouze hlas a pak ho sejmul střep ze satelitu... tam nikdo jiný nebyl. Největší vytržení bylo spojení s nějakým japončíkem bo kým ani už nevím, kdy tam zpíval ukolébavku a žvatlalo tam mimino. Já holt věděla, proč jsem si to už v počátku nedávala do Chci vidět.

plakát

Green Lantern (2011) 

Další z akčních filmů, u kterých si člověk odpočine. Může ho vidět třeba 5krát, protože u něj se krásně vypne mozek, a stále mu přijde stejně průměrný. Takových filmů ale taky není nespočet, takže já jsem za něj ráda. K tomu všemu R. Reynolds a překvapivě tmavovlasá B. Lively, která se nějak začíná prosazovat ve světě filmu. 3-4*