Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (3 323)

plakát

Blue Beetle (2023) 

Pohádka pro děti. Tohle nefunguje ani jako super hrdinský film, ani jako rodinný. Celé jeho to strašně naivní a dělané do komedie vůbec se nedivím že to v kinech moc neuspělo, naštěstí to nemělo tak nabubřelý rozpočet. Na odpoledne dobrý, ale víckrát už to vidět nemusím.

plakát

Za svědka půjde počítač (1987) (TV film) 

Téhle komedii chybělo to nejdůležitější to je humor. Bylo to nemastné neslané.

plakát

Sestra II (2023) 

První díl se mě líbil, žel to bylo to jediný co mě utkvělo v hlavě. Tady jsem se do toho nemohl dostat hlavně v první půlce. Pak už jsem se v tom orientoval, přesto ač se to snažilo a celkem to mělo i atmosféru, to nějak na mě nepůsobí. O další pokračování ani moc nestojím. Ta černá jeptiška mě tam neseděla, nevím proč, ale nehodila se tam.

plakát

Má jediná touha (2022) 

Tohle mě zaujalo, celé je to pojaté že striptýz vlastně může být fajn. A ženy si tam plní svoje touhy a zároveň je to slušně živí. Jako drama bych tohle neviděl spíš jako příběh o tomhle povolání a lidech kolem. O tom kam až jsou schopni zajít a některé neváhají dělat i sex. Ve filmu zaujme i hodně nahoty. Mě to bavilo a hlavně proto že i když dvě ženy vzplanou láskou k sobě, tak spolu neskončí, ale každá skončí s chlapem.

plakát

Kdo se směje teď (2023) 

Na můj vkus moc upovídaný a k tomu ten ruský přízvuk. Přesto to bylo celkem zábavné a některé scény jsou husté třeba ta ve vlaku a pěst v krku.

plakát

Matčina pomsta (2023) 

Politika a strílečka  se filmech moc často neobjevuje. Tady se o to pokusí, ale je to takové nijaké. Když se začne něco dít tak je pak vše ve tmě a je to strašně nepřehledné. Snaha vše zametat pod koberec se moc nepovede. Tohle se tvůrcům moc nepodařilo.

plakát

Zvěstovatel (2022) 

Děsná blbost o ničem. Díky pandemii to působí hodně ponuře, ale film jako celek je slabý.

plakát

Mortal Kombat (2021) 

První půlhodina mě nebavila, pak se to pěkně rozjede. Dobrý souboje, slušný hlášky i smrti.

plakát

Astronaut (2022) 

Obsah filmu byl tak na příběh pro děti. A nepopírám měl jsem strach jestli to nebude totální kravina. Úvod filmu vyznívá jak z říše snů. Ale postupně hlavní hrdina nabírá posily pro svůj životní sen a dělá vše pro to, aby ho mohl realizovat. Kupodivu i ostatní ať ne všichni tomu moc věřili, přece jen uvěří a pustí se do práce. Pořád jsem si říkal tohle přece nemůže dopadnout dobře. Ale světe div se raketa se dá postavit i ve stodole a odstartovat někde u rybníka. Samozřejmě že reálně je to nejspíš bez peněz neproveditelné a stejně tak bez pořádného týmu lidí. A i kdyby to bylo reálné tak to musí skončit katastrofou. Pořád jsem čekal co se po startu podělá a ono nic. Přesto ta poslední sekvence startu a letu byla vynikající, neřekl bych že tomu dám tak vysoké hodnocení, ale ten film vás prostě chytne. Celé je to dramatické, ale s nadhledem, komedie to moc není, i když absurdní místy jo. Komický je hlavně ten celý námět. Snad na závěr jednu výtku či poznámku. Zajímal by mě epilog jak to celé dopadlo, jestli se dokázal vrátit na zem a co pak následovalo? Vyšetřování, kriminál či sláva a uznání.