Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na soukromé večeři v odlehlém francouzském sídle se sejde skupina elitních osobností z médií a politiky. Pod pozlátkem a luxusem se však skrývá temné spiknutí. Když novinářka Ivy začne rozplétat spletitou síť tajemství, účastníci večírku si uvědomí, že se ocitli ve smrtící pasti. V centru všeho stojí matka s tajemným záměrem a touhou po pomstě, o níž nikdo netuší. Hosté bojují nejen za pravdu, ale také o své životy. (HBO Max)

(více)

Recenze (7)

JASON_X odpad!

všechny recenze uživatele

Ani snahy o stoický klid, o buddhistickou nepřipoutanost, zkrátka o objektivní filosofický nadhled "z hlediska věčnosti" mi nepomáhají od toho, abych nebyl při sledování podobných filmových lejn rozzuřen a znechucen. Jako by nestačilo, že západní, severní i jižní Evropa je už zaplavena milióny nepřizpůsobitelných parazitů z Afriky a západní Asie, kupodivu se stále ještě mezi původním evropským obyvatelstvem najdou nějaké pomatené pseudohumanistické pravdoláskařské filcky, které například natáčejí podobný tendenční humus. V hlavní roli hezká dáma, hezká verze La Strasbourgeoise s klavírním doprovodem, ale z ideologického hlediska vrcholný odpad s krajně imbecilním obsahem. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Politika a strílečka  se filmech moc často neobjevuje. Tady se o to pokusí, ale je to takové nijaké. Když se začne něco dít tak je pak vše ve tmě a je to strašně nepřehledné. Snaha vše zametat pod koberec se moc nepovede. Tohle se tvůrcům moc nepodařilo. ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Prvním komentářem započínám průměr. Musím uznat, že toto na mě bylo až moc politické, takže jsem ve finále nepobrala, jaká byla pointa. Parta lidí se sejde na romantickém zámečku, řeší politiku, služka, která se o ně stará, má ale jiný plán a tím je pomsta, poněvadž si myslí, že jí tito lidé zabili syna. Odehraje se velké krveprolití doplněné velice zajímavou napínavou hudbou a zpěvem v doprovodu jakési sonáty na piano. Závěr je jakýsi nedotažený. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Neexistuje nebezpečnejšia situácia, ako keď sa zlomí srdce matky. Nikto neunikne matkinej pomste. __ Priamočiary revenge-based scenár, odohrávajúci sa v relatívne malom prostredí (veľký „dom“). Potreboval by to však trochu lepšie zachytenie postáv a ucelenejší záver. Ale inak dĺžka filmu a dynamika príbehu sú vyvážené. Základy pozadia príbehu sú v podstate inšpirované skutočnými udalosťami. Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

Jankocour odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná sračka! Kolik pravicových útoků bylo za posledních pár let ve Francii? Na internetu jsem nic nenašel, tvůrci nejenže neumí filmové řemeslo, ale asi žijí na jiné planetě ()

Reklama

Reklama