Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Horor
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

Chata v horách (2012) 

Nechápu jak takovou blbost může někdo přirovnávat k Pach krve. Tohle je něco za způsob Resident Evil a vůbec to není typický horor, kde parta kamarádu jede do lesa přežívat před kanibaly. Tento děj mi vůbec nedává smysl a nechápu, jak tam může vůbec hrát Chris Hemsworth. V životě se na tohle už nepodívám. Ty 2 hvězdičky jsou za snahu něco vytvořit za obsazení herců.

plakát

Noemova archa (2024) 

Člověk by čekal, že to bude mít animace jako Doba Ledová, ale že ve výsledku vůbec, jak nepovedené loutkové divadlo s příšernými animacemi, mohli se snažit víc. Náhledovka zaujme a u filmu usnete.

plakát

Argylle: Tajný agent (2024) 

Asi bych nedoporučoval jít na to do kina, není to zase takový zázrak, ale nebylo to nejhorší. Jen mě mrzí, že se tam Henry Cavil a John Cena objevili opravdu jen na chvilku. Pár scének tam bylo velice originálních a zbytek vůbec nedávalo smysl a moc mě to nebavilo. Předělání vzhledu Bryce Dallas Howard na bývalou agentku jsem nepochopil, ale moc dobře to nevypadalo. Na jednorázový film dobrý, ale už bych se znovu nepodíval. Za mě 3 hvězdičky.. (ten taneček v dýmu nejlepší) :D

plakát

Mentalista (2008) (seriál) 

No nemám slov, prostě jeden z nejlepších seriálů co vůbec existuje, už jsem ho viděl 3 krát od začátku až do konce. Postava Mentalisty je strašně zajímavá a okouzlující, že diváka prostě drží na obrazovce od začátku epizody až do konce, nelze se nudit u žádného dílu. Za mě je to na velkého Oscara bez komentáře. 5 hvězdiček!

plakát

V letu (2024) 

Co si budeme, Kevin Hart je prostě lepší na komedie. Příběh mi přišel takový hodně basic, žádná zajímavá zápletka, ke konci se to snažili zachránit, ale i tak bylo vidět, že to bylo na sílu. Výběr herců byl zajímavý, hlavně postava, kterou ztvárnil Jean Reno, jenže tam byl strašně málo obsazený a skoro nic o jeho životě nebo postavě. Kdyby z toho udělali seriál, možná by udělali i lépe. Každopádně to zase bylo nejhorší, takže 3 hvězdičky si to zaslouží.

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

James Wan si myslím že opět nezklamal, navzdory několika záporným recenzím jsem na konci byl celkem překvapen. Amber Heard dle mého se ve filmu objevila dostatečně a já určitě nesoudím herce podle toho jak jednají mimo hereckou kariéru, takže mi tam, nevadila. Opět skvělý příběh, postavy, atmosféra. Člověk se u toho filmu prostě nudit nemůže, jedině ten kdo neviděl první díl. Sice tomu nedávám 5 hvězdiček jako u předchozího dílu, ale ty 4 hvězdičky si to určitě zaslouží! Viděno v kině.

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Já to zkrátím. Chci hned okamžitě prosím další seriál jako byl tento, neskutečně parádně odvedená práce, po každé epizodě jsem měl chuť koukat dál a dál, jako droga. Žádná epizoda neomrzela a v každé se něco stalo. Aktuálně jsem se dodíval na první a druhou sérii a jsem prostě spokojený. 5 hvězdiček!

plakát

Grinch (2018) 

Hezky zpracovaná taková animovaná pohádka, která prostě dojme, vystihuje Grinche a jeho vlastnosti, nádherná atmosféra, animace, prostě všechno. Dokážu to i přirovnat kvalitou k původnímu originálu, který jsem už viděl snad sto krát, tohle jsem viděl teprve po třetí dnes na Vánoce a jsem spokojený. Takže s přehledem 4 hvězdičky, na Vánoční svátky potěší každého.

plakát

Přízraky v Benátkách (2023) 

Film mě velice zaujal, Hercule Poirot postava napsaná Agátou Christie je mojí oblíbenou, herec ji dokáže skvěle ztvárnit, že bych si tam nedokázal představit někoho jiného. Líbí se mi, jak se snaží všechny paranormální aktivity obhájit reálnou skutečností, udrželo to mojí pozornost od začátku až do konce, závěr mě trochu smazal, ale i tak tomu dávám 4 hvězdičky!

plakát

Vánoční koleda (2009) 

Grafické zpracování úžasné, postavy skvěle dabované a hodí se do příběhu, ale ten příběh samotný mi přijde až moc primitivní a předvídatelný, taková pohádková klasika, určitě to chtělo film natáhnout a přidat tam více scén o jeho rodině a blízkých, abych měl příležitost i poznat ostatní postavy, každopádně jsem s filmem spokojený a myslím si, že si to 3-4 hvězdičky zaslouží!